Forbrugslån – Lån fra 500 op til 400.000 kr.

MEST
VALGTE

5000 - 10000 kr.
Lånebeløb
12 - 36 måneder
Løbetid
9.9%
Rente fra
1 time
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 100000 kr.
Lånebeløb
12 - 72 måneder
Løbetid
9.9%
Rente fra
1 time
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
3000 - 75000 kr.
Lånebeløb
12 - 72 måneder
Løbetid
18.4%
Rente fra
2 dage
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 100000 kr.
Lånebeløb
12 - 120 måneder
Løbetid
9.95%
Rente fra
3 timer
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 75000 kr.
Lånebeløb
12 - 80 måneder
Løbetid
16%
Rente fra
1 time
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
5000 - 400000 kr.
Lånebeløb
12 - 180 måneder
Løbetid
8.99%
Rente fra
5 min.
Svartid
Hurtig godkendelse
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 50000 kr.
Lånebeløb
12 - 80 måneder
Løbetid
8.73%
Rente fra
1 time
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 75000 kr.
Lånebeløb
12 - 72 måneder
Løbetid
14.85%
Rente fra
15 min.
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
5000 - 100000 kr.
Lånebeløb
12 - 120 måneder
Løbetid
19.95%
Rente fra
5 min.
Svartid
Hurtig godkendelse
Ansøg her
+ Mere information
5000 - 50000 kr.
Lånebeløb
12 - 60 måneder
Løbetid
23.14%
Rente fra
2 dage
Svartid
Ansøg her
+ Mere information

Sammenlign og find de billigste forbrugslån

I lånebranchen findes der rigtig mange typer lån, hvor forbrugslån må betegnes som det mest almindelige lån i markedet. Langt de fleste danskere vil foretrække et forbrugslån, hvis de har brug for at låne penge, og det er der flere gode grunde til.

Før du beslutter dig for, om det er en lånetype for dig, bør du have en vis viden om, hvilke faktorer du skal være opmærksomme på.

Det skal du vide om forbrugslånSom navnet på lånet antyder, så er der tale om et lån, hvor pengene skal bruges til forbrug. Dermed vil andre lånetyper såsom SMS lån, kviklån og minilån også kunne kategoriseres som et forbrugslån. Lånetypen er for alle, som har brug for at få finansieret sit forbrug – enten her og nu eller på længere sigt. Det vil f.eks. være oplagt at optage denne type lån, hvis man har brug for penge til et nyt køkken, fjernsyn, computer eller drømmerejse. I det seneste år er der især blevet populært at optage forbrugslån uden sikkerhed. Det vil sige, at du ikke skal stille sikkerhed i hverken hus, bil eller værdier i forbindelse med optagelse af et lån.

Hvor meget kan jeg låne?Kigger man overordnet på lånemarkedet, så kan man låne fra 4.000 og op til 350.000 kr. Vivus.dk er et eksempel på en låneudbyder, som tilbyder mindre lån fra 4.000 kr., mens Santander tilbyder lån med lånebeløb op til 350.000 kr. Der findes også Kliklån og Leasy minilån, hvor et mindre lån er en mulighed. Bemærk dog at det langt fra er alle danskere, som kan låne 350.000 kr. Jo større låneløb der er tale om, desto større krav skal man forvente, at der bliver stillet fra låneudbyderens side. Hvilke krav du skal overholde som låntager, kan du læse mere om i det kommende afsnit.

Hvilke krav skal jeg overholde som låntager?Hvilke krav der bliver stillet dig til dig som låntager afhænger som sagt af mange forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger det i høj grad, om du søger om et lån hos en låneudbyder eller hos banken. Vil du undgå strenge krav, når du skal låne penge, så skal du ikke låne penge hos en bank. Efter mange år med økonomisk krise er bankerne blevet mere påpasselige med at låne penge til alle og enhver. Derfor skal du forvente, at du bliver kaldt til et møde med en bankrådgiver, hvor du bl.a. skal dokumentere for din indtægt og svarer på mange spørgsmål. Såfremt du er registreret i RKI, vil det være mindre eller mindre umuligt at låne penge hos en dansk bank.

Hos SMSlånlet.dk fokuserer vi primært på lån af penge online hos en af de mange låneudbydere. Nedenfor har vi listet de mest almindelige krav, som kan blive stillet til dig fra en online låneudbyder:

Minimumsalder på 18-23 år: Som minimum skal du være 18 år for at tage et lån – uanset om du vælger banken eller en decideret låneudbyder. Der er dog mange låneudbydere, som kræver at låntageren er minimum 20-23 år. Husk at læs den ønskede udbyders alderskrav, før du ansøger om et lån.
Indkomst / fast indtægt: Der kan ligeledes blive stillet krav til din indkomst. Det gælder især, hvis du skal låne et større beløb. Her kan låneudbyderen gøre krav på at se dokumentation for din indkomst i form af f.eks. lønsedler. Så længe du har en fast indtægt, vil du sjældent blive nægtet at kunne optage et lån. Det er vigtigt at være opmærksom på, at alle låneudbydere ikke nødvendigvis ser pension som en fast indtægt Såfremt du driver virksomhed, kan du blive påkrævet at vedhæfte din seneste årsopgørelse. Hvis du blot ønsker et SMS lån eller kviklån, så vil du sjældent komme ud for at skulle dokumentere din indkomst .
RKI / Ikke RKI: Hvis du af den ene eller den anden grund er havnet i RKI, vil dine muligheder for at optage et forbrugslån være yderst begrænset. Der er nemlig kun ganske få låneudbydere, som er interesseret i at låne penge ud til personer, som er registreret i RKI. I vores liste over låneudbydere kan du se, hvilken holdning de enkelte låneudbydere har til RKI-registrerede personer.
Fast bopæl i Danmark: En af de mest almindelige krav er desuden, at du skal have fast bopæl i Danmark. I den forbindelse er det også typisk også et krav, at man skal være dansk statsborger.

Hvad skal jeg vide om løbetid og afdrag?Løbetid og afdrag er to vigtige faktorer, som man skal kende til i forbindelse med optagelse af et lån. Hvis du er i tvivl om, hvad der kendetegner løbetid og afdrag, så bør du læse vores beskrivelse af disse to faktorer:

Et afdrag er en løbende betaling af en gæld fra et lån. Der vil typisk være tale om et afdrag, man betaler hver måned, men det kan også være et afdrag, som gælder for hvert kvartal, halvårligt eller årligt.

Hvor mange penge du skal betale i afdrag pr. måned afhænger af, hvad du har aftalt med din låneudbyder. Du kan typisk selv bestemme, hvor meget du vil afdrage hver måned. Hvis man ønsker det billigste mulige lån, så er det en fordel at afdrage så mange penge om måneden som muligt. Dog er det vigtigt, at du er realistisk med dit afdrag. Du bør aldrig indgå en låneaftale med et afdrag, som du på forhånd ved, at du vil få svært ved at afholde. Hvis du får problemer med dit månedlige afdrag, skal du tage kontakt til din låneudbyder hurtigst muligt.

En løbetid angiver den tidshorisont, som du får stillet til rådighed til at betale af på dit lån. Når du søger om et lån, kan du angive den ønskede løbetid. Jo længere løbetid du vælger, desto dyrere bliver lånet. Optager du et mindre lån, er løbetiden typisk op til 30 dage, mens det er muligt at angive en løbetid op til 12 år, hvis du optager et stort forbrugslån. Hvis du får svært ved at overholde løbetiden, skal du kontakte din låneudbyder og anmode om at få forlænget løbetiden. Det vil naturligvis være en anelse dyrere at forlænge løbetiden, men det er ikke desto mindre en bedre løsning end at misligholde sin låneaftale. Det er bl.a. en mulighed, hvis du vælger DER Privatlån plus.

Sådan finder du det billigste forbrugslånBilligste forbrugslånLeder du efter billige forbrugslån, så har du mange muligheder. Den hårde konkurrence i lånebranchen har resulteret i, at det bliver billigere og billigere at låne penge. På www.smslånlet.dk har vi stor fokus på lånepriser, hvor vi sammenligner de forskellige låneudbydere på kryds og tværs. Hvis du vil undgå at betale højere renter og gebyrer end højst nødvendigt, så bør du sammenligne priser på lån. I vores store oversigt kan du se, hvilke låneudbydere der kan tilbyde dig et lån i den størrelsesorden, som du ønsker.

Du får ikke nødvendigvis et billig lån, hvis du kun fokuserer på den laveste rente. Der kan nemlig være diverse gebyrer, som kan være medvirkende til, at lånet bliver dyrere end forventet. Hvis du vil sammenligne priser på lån, så skal du altid kende til ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og fortæller om de samlede omkostninger pr. år.

Søg om et billigt lån – trin-for-trinSkal du have et billigt lån, så kan du med fordel følge vores korte guide:

Find relevante låneudbydere – Før du foretager dig noget yderligere, bør du undersøge, hvilke låneudbydere der er relevante for dig. Hvilke låneudbydere der er ideelle for dig afhænger af din aktuelle situation (alder, indkomst, RKI / ikke RKI), og hvor mange penge du vil låne. Skal du f.eks. låne et stort beløb, kan du fra starten af frasortere de låneudbydere, som ikke tilbyder store lånebeløb.
Send flere låneansøgninger – Når du har frasorteret en række låneudbydere, står du tilbage med de relevante låneudbydere, som du med fordel kan sende en låneansøgning til. Du kan sende så mange låneansøgninger, som du vil. Det er både gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning. Du binder dig først til en aftale, når du underskriver en endelig aftale.
Vælg det bedste lånetilbud – Når du har sendt en masse låneansøgninger, kan du blot vente på at få tilsendt en række relevante lånetilbud. På baggrund af de modtagne lånetilbud kan du vurdere, hvilket tilbud på forbrugslån som du finder mest attraktivt.

Skal du have det billigste forbrugslån, så bør du udfylde og sende låneansøgninger allerede i dag.