Gratis SMS lån

Et gratis sms lån er en mulighed for dig, som ønsker at optage et lån hos en online låneudbyder. I takt med den stigende konkurrence i lånemarkedet er der i dag flere låneudbydere, som kan tilbyde dig et lån kvit og frit. Det er både nemt og hurtigt at optage et omkostningsfrit lån ved at følge nogle simple trin.

Lån penge gratisDet lyder måske usandsynligt, at man kan låne penge gratis, men det er ikke desto mindre en realitet. Når online låneudbydere reklamerer med gratis lån, så er det typisk et tilbud, som gør sig gældende for alle nye kunder. Ved optagelse af denne type lån er det ene og alene lånebeløbet, du skal tilbagebetale. Du skal altså hverken betaler renter, stiftelsesomkostninger eller andre former for gebyrer. Dermed er der altså tale om et rentefrit lån, som adskiller sig fra almindelige lån. Hvis lånet er gratis, vil ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) være angivet 0.

Optag første lån kvit og fritSom du allerede er bekendt med, så er der flere danske låneudbydere, som kan tilbyde dig et lån uden renter og gebyrer. Det er et tilbud, som du bl.a. får hos store og anerkendte låneudbydere såsom VIVUS og Kvikautomaten.

VIVUS

Som ny kunde hos VIVUS kan du låne fra 100 og op til 4.000 kr. kvit og frit. Du bestemmer selv løbetiden, som maksimalt må være 30 dage. Det foregår ved, at du ansøger om et online lån, hvor du får svar inden for 1 minut. Husk at trykke på ”ny kunde”, når du skal søge om et gratis lån hos denne låneudbyder.

KvikautomatenEr du ny kunde hos Kvikautomaten, kan du optage et hurtig lån gratis, hvor du kan låne fra 500 og op til 3.000 kr. Der er en fast løbetid på 30 dage, som gælder for alle kunder uanset lånebeløb. Optager du et SMS lån, så får du overført lånet i løbet af 45 minutter på alle hverdage.

Kan jeg optage et gratis sms lån?Som udgangspunkt er svaret ja, såfremt du ikke før har optaget et lån hos den pågældende låneudbyder. Derudover er det naturligvis også et krav, at du overholder de opstillede betingelser. Uanset om du optager et SMS lån, kviklån eller en anden type online lån, så kan du forvente at skulle overholde disse krav:

Du er fyldt 18, 21 eller 25 år (afhængig af den enkelte låneudbyders betingelser)
Du har en god kreditværdighed
Du har fast bopæl på en dansk adresse
Du er ikke registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret
Kan du sætte flueben ved overstående punkter, så bliver du højst sandsynlighed godt til optage et omkostningsfrit lån.

Sådan optager du et hurtigt lån gratisDet første du skal gøre er at skabe dig et overblik over de låneudbydere, som kan tilbyde dig et gratis sms lån. Vi har allerede præsenteret dig for henholdsvis VIVUS og Kvikautomaten, hvor et lån uden omkostninger er en mulighed. Hvilken låneudbyder du vælger skal bl.a. afhænge af det ønskede lånebeløb. I forhold til løbetid vil det ikke være afgørende, hvilken låneudbyder du vælger, da løbetiden typisk er 30 dage. Det karakteristiske ved et gratis kviklån er netop, at der er tale om et mindre lånebeløb og kort løbetid.

Ansøg om lån onlinelån onlineSelvom der er mulighed for at ansøge om et lån fysisk, så er det ikke nogen hemmelighed, at processen er kortere og hurtigere på nettet. Du klikker dig blot fordi den ønskede udbyders hjemmeside, hvor du kan vælge lånekrav (lånebeløb og løbetid), og hvor du kan indtaste dine personoplysninger.

Du får svar på din låneansøgning allerede samme dag pr. mail eller telefon og kan derefter underskrive lånet med NemID. Dermed foregår hele låneprocessen via internettet, og du kan optage et lån på et hvilket som helst tidspunkt på dagen.

Selvom du kun ønsker at optage ét gratis lån, så har du mulighed for at sende låneansøgninger til flere låneudbydere. Det kan du f.eks. vælge at gøre, hvis du vil forøge dine chancer for at blive godkendt hos mindst én låneudbyder. I den forbindelse har du også mulighed for at vælge den låneaftale, hvor du opnår de bedste betingelser i forhold til løbetid.

Optag gratis online lån uden sikkerhed og dokumentationNår du optager et gratis online lån, skal du ikke bruge din dyrebare tid på at redegøre for det ene og det andet. Der bliver på intet tidspunkt spurgt ind til, hvad du skal bruge lånet til, ligesom der ikke er krav om, at du skal stille sikkerhed for dit lån. Der er dermed tale om et risikofrit lån, hvor det eneste du skal gøre er at tilbagebetale lånet rettidigt. I øvrigt er der ingen krav om dokumentation, når der er tale om mindre lånebeløb. Du skal altså ikke bruge tid på at tage kopiere af dine lønsedler og sende dem ind til den pågældende låneudbyder.

Indfri dit gratis lån når som helstSelvom du har indgået en låneaftale med en løbetid på f.eks. 30 dage, så er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan indfri lånet før tid. Hvis du pludselig har flere penge mellem hænderne, end du havde forventet ved indgåelse af låneaftalen, så kan du hurtigt og nemt indfri det.

Samlet set er der følgende fordele ved at optage et gratis online lån:

1. Der bliver ikke pålagt renter eller gebyrer
2. Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn ved låneformålet
3. Du skal ikke stille sikkerhed eller vedhæfte dokumentation
4. Hele låneprocessen foregår online
5. Du kan til hver en tid indfri dit lån

Du kan få glæde af de mange fordele ved at optage et gratis lån allerede i dag.