Hurtig lån

Er du blandt en af mange danskere, som leder efter et hurtig lån, så har du mange gode muligheder. På det danske lånemarked er der rig mulighed for at finde et hurtig lån.

Såfremt du vælger den rette lånetype, kan du optage et lån og have pengene på din konto allerede i dag.I artiklen kan du blive meget klogere på, hvordan du kan bære dig ad med at optage et hurtig lån, hvis du har brug for penge her og nu.

Du kan ligeledes læse om fordele og ulemper ved denne type lån.

Vælg en af disse lånetyper og optag et hurtig lån

Har du et akut behov for at låne penge, så er det ikke helt underordnet, hvilken type lån du går efter. Vælger du et almindeligt forbrugslån, så kan ekspeditionstiden være relativ lang. Heldigvis er der andre lånetyper, hvor man kan forvente væsentlig hurtigere svartid.

SMS lån hurtigt og nemtSMS lån hurtigt og nemt lånDet lyder måske for godt til at være sandt, at man kan låne penge via sin mobil, men det er rent faktisk en mulighed. SMS lån er en af de lånetyper, hvor man kan forvente hurtigst svartid på sin låneansøgning.

Lånetypen fungerer på den måde, at du sender en SMS til den ønskede låneudbyder. I SMS’en skal du inkludere dine personlige oplysninger, ligesom du skal oplyse, hvor mange penge du vil låne.

I løbet af få minutter vil du få svar på din låneansøgning, hvor låneudbyderen oplyser, hvorvidt du er godkendt eller afvist til lånet. Såfremt du bliver godkendt, får du en personlig kode, som du skal indtaste på låneudbyderens hjemmeside. Når du været igennem denne proces, kan du læne dig tilbage og vente på, at pengene bliver overført til din konto.

SMS lån omfatter typisk lån i størrelsesorden 1.000-5.000, hvor du vil få overført pengene til din konto inden for 24 timer. Løbetiden er typisk op til 30 dage. Et SMS lån er derfor kendt som den nemmeste og hurtigste lånetype i øjeblikket. Et hurtig lån via SMS er især populært blandt unge mennesker, som har brug for et økonomisk tilskud til SU’en.

KviklånHurtigt lån penge med det sammeLån penge hurtigt ved at vælge et kviklån, hvor du som hovedregel får svar på din låneansøgning inden for 20 minutter. Du kan ansøge om et kviklån online, hvor du blot skal udfylde dine personlige og angive oplysninger om ønsket lånebeløb og løbetid. Det er et populært lån, fordi det er et lån uden sikkerhed, og der bliver ikke stillet krav til din indtægt.

Næsten alle danskere kan optage et kviklån med undtagelse af, hvis man er registreret i RKI. Lån penge hurtigt trods RKI kan være en mulighed, hvis du finder en låneudbyder, som låner penge til RKI-registrerede personer.

Med et kviklån kan du være heldig at have pengene på din konto allerede samme dag. Hvis du vil have dit lån udbetalt hurtigst muligt, kan det være en fordel at ansøge om et lån tidligt på dagen. Pengene står kort tid efter til rådighed på din konto, hvor du helt selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til.

Fordele og ulemper ved et hurtig lånLigesom alle andre lånetyper er der selvfølgelig også både fordele og ulemper ved et hurtig lån. Vi anbefaler altid, at man kan overvejer de aktuelle fordele og ulemper, før man tager den endelige beslutning, omkring hvilken type lån man skal vælge

Fordele

Du får svar med det samme – Den største fordel ved et hurtig lån er naturligvis, at man får svar på sin låneansøgning med det samme. Man kan altid forvente at få svar på sin ansøgning samme dag og endda typisk inden for 5-30 minutter. Det er en stor fordel, at man ikke skal vente en evighed på at få svar, hvis man har akkurat brug for at låne penge.
Du skal ikke redegøre for noget – En anden markant fordel er, at du ikke skal redegøre for noget, når du optager et hurtig lån. Der er ingen, der spørger dig, hvad pengene skal bruges til eller beder dig om at redegøre for din økonomiske situation. Det er altså akkurat modsat et lån i banken, hvor din bankrådgiver vil bede dig om at redegøre for lånets formål og din privatøkonomi.
Du skal ikke stille sikkerhed for lånet – Der er rigtig mange danskere, som er interesseret i at optage et hurtig lån uden sikkerhed. Dermed kan man nemlig slippe for at skulle stille sikkerhed i sin bil e.l.
Du skal ikke overholde en masse strenge krav – Der er ingen tvivl om, at der er færre krav ved hurtig lån, end der er ved nogle andre lånetyper. De mest almindelige krav ved et hurtig lån er, at du er minimum 18 år gammel, er dansk statsborger, ikke er registreret i RKI og har fast bopæl i Danmark. Der er altså typisk ingen krav om, at du skal have en fast indtægt eller en minimumsindkomst på et fastlagt beløb.
Ulemper

Høje låneomkostninger – En af de primære ulemper er, at der er højere omkostninger forbundet med et hurtig lån sammenlignet med andre lånetyper. Omkostningerne er højere, fordi kravene til låntager er lave, og lånet optages uden sikkerhed. Derfor kan man forvente at skulle betale højere renter og gebyrer, end man skal ved andre lånetyper.
Kort løbetid – En anden ulempe ved et hurtig lån er, at løbetiden er kort. Denne type lån er derfor kun en god idé for personer, som er sikre på at kunne tilbagebetale lånet inden for en kort tidshorisont. Optager du et hurtig lån på 1.000-5.000, så vil den normale løbetid være på 7-30 dage. Overvej nøje og vær realistisk omkring, om du rent faktisk kan tilbagebetale lånet så hurtigt. Misligholdelse af en låneaftale er ikke noget, man bør overveje. Først og fremmest risikerer man at få en masse dyre rykkerbreve, ligesom man i værste fald kan risikere at blive registreret i RKI som dårlig betaler.

Sådan finder du et billigt hurtig lånDet er ikke umuligt at finde et lån, der både er hurtigt og billigt. Selvom et hurtig lån typisk er karakteriseret ved at være dyrere end andre lånetyper, så er det ikke desto muligt at finde et billigt lån, hvor man fortsat kan forvente hurtig svartid. Hvis du følger en række simple trin, kan du med stor sandsynlighed finde et aktuelt lån, som både er hurtigt og billigt.

Indhent flere lånetilbudMange danskere tror fortsat, at man kun kan indhente ét lånetilbud ad gangen, men det er ikke korrekt. Det står dig nemlig hundrede procent frit for, hvor mange lånetilbud du vil søge om. Du kan søge om ét lånetilbud, men du kan også søge om 2, 5 eller 10 lånetilbud. Hver gang du indhenter et lånetilbud, øger du din chance for at finde et billigere lån. Selvom to låneudbydere tilbyder den samme type lån med samme lånebeløb og løbetid, så kan der være stor forskel på låneudbydernes priser. Selvom man ønsker et hurtig lån, bør man altid sætte lidt tid af til at undersøge de forskellige lånemuligheder. Man vil ofte blive overrasket over, hvor mange penge man rent faktisk kan spare ved at sammenligne priser på lån.

Det tager ganske kort tid at sende en låneansøgning og bruger du blot 10-15 minutter, så kan du sende rigtig mange låneansøgninger. Når du har modtaget lånetilbud fra de forskellige låneudbydere, kan du vælge det lån, som du finder mest attraktivt. Det mest attraktive lån er typisk det billigste, og her bør du altid gå efter det lånetilbud med den laveste ÅOP. ÅOP angiver de Årlige Omkostninger i Procent, hvor der er medregnet følgende faktorer:

Stiftelsesomkostninger
Renter
Diverse gebyrer
Administrationsomkostninger
Låneudbydere har krav på altid at oplyse ÅOP, så du slipper for selv at skulle udregne de årlige omkostninger. Såfremt man kun sammenligner renter, så vil man ikke altid finde det billigste lån. Derfor er det vigtigt, at man sammenligner lånetilbud på baggrund af de samlede omkostninger.

Når du indhenter lånetilbud, skal du angive det ønskede lånebeløb, ligesom du skal angive, hvor hurtigt du kan tilbagebetale lånet. Lånebeløbet og løbetiden har indflydelse på lånets samlede omkostninger, hvilket man skal være opmærksom på ved optagelse af et lån.

Lån penge nu med et hurtig lån hos en af de førende danske låneudbydere. I vores store oversigt kan du se, hvilke udbydere der kan tilbyde dig et hurtig lån.