Låneudbydere – De mest populære udbydere på det danske lånemarked

På det danske lånemarked er der en lang række online låneudbydere, som står til rådighed, hvis du har brug for at låne penge. Takket være teknologiske fremskridt har det aldrig været nemmere at låne penge online. Det er den oplagte mulighed for dig, som har brug for at låne penge til drømmerejsen, et nyt køkken eller et nyt fjernsyn.

Lån penge nuHvis du ønsker at låne penge her og nu, så kan du med fordel låne penge nu. Det er mere tilgængeligt at låne penge på nettet sammenlignet med et lån i banken. Før du låner penge online, bør du skabe dig at overblik over de aktuelle låneudbydere, hvad det kræver at optage et lån, og hvor mange penge du kan låne.

Hvor kan jeg låne?Først og fremmest kan du vælge mellem, om du vil optage et lån på nettet eller i din egen bank. Hvis du vil slippe for en masse besvær, så vil det være mest hensigtsmæssigt at vælge at optage et lån på nettet. Lånebranchen har vokset sig større og større de seneste år, og det har betydet, at der er kommet flere udbydere på markedet. Nedenfor får du et kort overblik over nogle af de førende låneudbydere på det danske lånemarked:

VIVUS
Kliklån
Leasy
DER
Santander
Hvilken låneudbyder der er den rette for dig afhænger bl.a. af, hvor mange penge du kan låne, og hvor hurtigt du kan betale af på lånet. Har du brug for at låne et mindre beløb, og har du mulighed for at betale hurtigt af på lånet, vil det være mest hensigtsmæssigt at optage et lån hos VIVUS eller Ferratum. Såfremt du har et behov for at låne et større beløb, vil et DER Privatlån Plus, Leasy eller et Santander lån være mere relevant.

Hvilke krav stiller de danske låneudbydere til mig?Ligesom du stiller krav til din låneudbyder, hvad angår bl.a. låneløb og løbetid, så stiller låneudbyderen også krav til dig som låntager. Før du kan blive berettiget til optagelse af et lån, vil der typisk være en håndfuld regler, som du skal overholde. Kravene kan variere fra udbyder til udbyder, men der er alligevel nogle regler, som gør sig gældende for stort set alle låneudbydere i øjeblikket.

Du skal være mindst 18 år gammel (ofte 20-23 år)
Du skal være dansk statsborger og have bopæl på en dansk adresse
Du må ikke være registreret i RKI
Du skal have en fast indtægt (kun nødvendigt ved større lån)
Kan du overholde overstående krav, så kan du mere eller mindre frit vælge, hvilken låneudbyder du vil låne penge hos.

Sammenligning af låneudbydere – Sådan gør duHos SMSlånlet.dk anbefaler vi altid, at man sammenligner låneudbydere på kryds og tværs. Vi anbefaler at bruge tid på sammenligning, da der er rigtig mange penge at spare, og det er en glimrende fremgangsmåde til at finde den bedste låneudbyder på markedet.

Man kan sammenligne lånevirksomheder på flere forskellige parametre. Prisen vil typisk være den vigtigste faktor for en låntager, men der er også andre relevante parametre at være opmærksom på.

Sammenlign og find det billigste lånLånemulighederHovedårsagen til at sammenligne låneudbydere er, at man kan finde det billigste lån. Skulle man sammenligne priser på lån for blot 5 år siden, så kunne det være en rigtig tidskrævende og besværlig proces. På daværende tidspunkt fandtes der ingen prissammenligningssider, hvor man kunne skabe sig et overblik over hvilke lånevirksomheder, som kunne tilbyde et billigt og hurtigt lån. Søger om et kviklån eller SMS lån vil svartiden typisk være 5-30 minutter.

I dag er det ikke nok udelukkende at sammenligne lånetilbud på baggrund af den oplyste rentesats. Renten er blot én af de prisfaktorer, som kan have indflydelse på de samlede lånepriser.

Som udgangspunkt er der 3 vigtige faktorer i forbindelse med et lån:

Rente
Administrationsomkostninger
Gebyrer
Rente + Administrationsomkostninger + Gebyrer = ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)

Kender du først til ÅOP, så vil det være meget nemt at sammenligne låneudbydere. Det er nemlig den mest sigende prisfaktorer, som gør det meget nemmere at finde den billigste låneudbyder på baggrund af dine lånebehov.

Sammenligning låneudbydere på kundetilfredshedSammenlign låneudbydereNår du optager et lån er du naturligvis interesseret i, at de samlede omkostninger er så lave som muligt. Dog bør det aldrig være den eneste faktor, som du har med i dine tanker. Vil du have den bedste optagelse med et optage et lån, bør du også undersøge låneudbydernes kundetilfredshed / troværdighed. Her på hjemmesiden henviser vi udelukkende til lånevirksomheder, hvor du trygt og sikkert kan optage et lån. Dog er der ikke desto mindre et faktum, at nogle lånevirksomheder har højere kundetilfredshed end andre.

Når man skal sammenligne låneudbydere på kundetilfredshed, kan man med fordel bruge tjenester som Trustpilot til at læse tidligere kundeanmeldelser. I vores store oversigt over låneudbydere har vi bl.a. valgt bedømmelse som en vigtig faktor. Inden for privat finansiering er VIVUS i øjeblikket den udbyder med den højeste Trustscore / kundetilfredshed med et gennemsnit på 9,4 ud af 10 stjerner. Mikrokredit er ligeledes et eksempel på en låneudbyder med en høj kundetilfredshed med et gennemsnit på 9,2 ud af 10 stjerner.

Kundetilfredshed er en vigtig faktor, da det bl.a. siger noget om, hvor god service man kan forvente hos de forskellige udbydere. Det skal helst være nemt og uden besvær at låne penge online, så det er en stor fordel at vælge en låneudbyder med høj troværdighed.

Indhent flere tilbudEr du ligeglad med de samlede omkostninger på dit lån, så behøves du ikke at indhente flere tilbud. Ønsker du derimod det billigste mulige lån, så kan du med fordel indhente en række tilbud. Det tager ganske få minutter at udfylde en låneansøgning, og du kan forvente hurtig svartid hos de fleste danske udbydere. Som udgangspunkt kan man forvente svar på sin låneansøgning allerede samme dag. Svartiden vil dog afhænge af, hvor mange penge du har anmodet om at låne, og om låneudbyderen har brug for at stille yderligere spørgsmål til dig.

Der er intet risikabelt ved at sende flere låneansøgninger. Det er nemlig helt gratis og uforpligtende, hvilket gør det yderst attraktivt. Når du indsamlet en række tilbud, kan du sammenligne de forskellige tilbud og vælge det bedste og billigste lån. Tilbud på lån vil altid inkludere oplysninger omkring ÅOP, som du kan sammenligne lånene med det samme. Det lån med den laveste ÅOP vil altid være det billigste lån.

Du kan til hver en tid ansøge om et lån på nettet, uanset om det er nat eller dag. Det er en af fordelene ved at låne penge hos online låneudbydere.