Alfalån

Alfalån er en mindre dansk låneudbyder, som i en årrække har udbudt forbrugslån til danske forbrugere. Du bliver præsenteret for et uafhængigt formidlingsselskab, som henvender sig til private. Finansieringen af privatlån sker i samarbejde med Ekspres Bank A/S, som har over 25 års erfaring inden for lånebranchen.

Sådan låner du penge hos AlfalånDet er både nemt og hurtigt at låne penge hos dette låneselskab. Du skal kun igennem få trin, når du skal ansøge om et lån på nettet. Vi guider dig igennem trin-for-trin, så du ved, hvad du skal foretage dig, når du klikker dig ind på låneselskabets hjemmeside og vil anmode om et hurtig lån.

Læs og accepter lånebetingelserDet første du skal gøre er at læse og acceptere de lånebetingelser, som gør sig gældende hos Alfalån. Du bliver præsenteret for en side med 5 krav, som du skal krydse af i en boks, hvis du kan overholde samtlige krav. I boksen skal du acceptere disse lånebetingelser:

Du skal være mindst 18 år gammel og være myndig
Du har fast bopæl på en dansk folkeregisteradresse
Du / I har en indkomst på over 150.000 om året
Du / I har fast arbejde og indtægt
Du / I er ikke registreret som skyldnere i RKI eller Debitor Registret.

Som udgangspunkt er du berettiget til optagelse af et hurtig lån, hvis du kan sætte flueben ved disse 5 krav. Før du bliver godkendt til et lån, kan du blive bedt om at dokumentere din indtægt. Hvorvidt du skal dokumentere din indtægt eller ej afhænger af lånebeløbet. Hvis du skal låne under 20.000 kr., vil der ikke være krav om dokumentation. Såfremt du anmoder om forbrugslån over 20.000 kr., skal du sende en kopi af din lønseddel.

Udfyld låneansøgningDet næste du skal foretage dig er at udfylde selve låneansøgningen. Her skal du først og fremmest angive lånebeløb og løbetid. I den forbindelse skal du også angive, om du vil foretrække at vælge antal ydelser i måneder, eller om du vil angive den månedlige ydelse i kroner.

Denne ansøgning er naturligvis uforpligtende, så du bliver ikke bundet til noget, før du har sat den endelige underskrift på låneaftalen. Alle dine personoplysninger bliver behandlet og lagret sikkert og fortroligt. Du skal forvente, at det tager omkring 5 minutter at udfylde låneansøgningen, hvor du skal angive lånebehov, personoplysninger og økonomiske forhold

Svar inden for 30 sekunderNår du har trykket ”send”, så kan du blot afvente læne dig tilbage og afvente svar, som vil komme inden for 30 sekunder. Du modtager i den forbindelse en mail, hvor det vil fremgå, om du er godkendt eller afvist til det ønskede lån. Du får ligeledes tilsendt din personlige låneaftale via mail. Der er dermed tale om et decideret hurtig lån, som er en af de markante fordele ved udbyderen.

Underskriv med NemIDEr du blevet godkendt til lånet, og er du tilfreds med låneaftalen, så kan du underskrive aftalen via NemID. Du får tilsendt et link direkte til NemID, hvor du skal logge ind med dit personlige login. Underskrivelsen sker via din digitale signatur, som er hurtigt og nemt at bruge.

Udbetaling inden for 24 timerNår lånet officielt er godkendt og underskrevet via NemID, vil processen med bankoverførsel blive sat i gang. Såfremt du optager et forbrugslån inden kl. 14 på en hverdag, vil du have pengene på din konto allerede samme dag. Hvis du ansøger efter kl. 14 på en hverdag, vil pengene først være på din konto den næste hverdag.

Hurtige forbrugslån på nettetDet er sjældent, at man kan optage et lån så hurtigt, som man kan hos Alfalån. Hos låneselskabet har du stor frihed, hvad angår ønske om lånebeløb og løbetid. Du skal blot indtaste et lånebeløb, der ligger mellem 3.000 og 75.000 kr. Det er ligeledes op til dig at angive løbetiden, som skal ligge mellem 12 og 72 måneder.

Beregn dit lånNår du låner penge hos Alfalån, så har du mulighed for at benytte dig af deres låneberegner. Låneberegneren vil fremgå 2. side af låneansøgningen, hvor den månedlige ydelse vil blive beregnet på baggrund af det lånebeløb og løbetid, du har valgt. Bemærk at Alfalån kun er et formidlingsselskab, og det er derfor ikke dem, der fastlægger renter og andre gebyrer. Fastlæggelse af renter og gebyrer sker igennem deres samarbejdspartnere, som finansierer det ønskede lån. Det er en 100 % anonym og sikker proces, hvor du blot skal angive dine lånebehov, hvorefter ansøgningen bliver formidlet til udbyderens samarbejdspartnere. I modsætning til et lån i banken vil du ikke komme ud for, at du vil blive spurgt om låneformålet eller blive påkrævet at stille sikkerhed for lånet.

Lån penge her og nu hos Alfalån hvis du ønsker at optage et hurtig lån, hvor du kan låne op til 75.000 kr.