Bank Norwegian

Bank Norwegian er en nyetableret låneudbyder, der er tilstede i en lang række nordiske lande efterhånden. Den nordiske udbyder har allerede udlånt penge til mere end 500.000 kunder i både Sverige og Norge. I dag kan danske låntagere også få glæde af de mange attraktive lånetilbud fra denne internetbank.

Bank Norwegian udbyder forbrugslån fra 5.000 og op til 400.000 kr.Bank Norwegian er som bekendt et nyt låneselskab på det danske marked, som har specialiseret sig i både større- og mindre forbrugslån. Som låntager kan du låne fra 5.000 og op til 400.000 kr. Således kan der lånes penge til at opfylde små såvel som store drømme. Skal du låne penge til en ny cykel, køkken, sommerrejse eller trampolin, så kan du låne et passende beløb hos låneudbyderen. Det er naturligvis helt op til dig at vurdere, hvor mange penge du vil låne. Du skal blot huske at angive det ønskede lånebeløb i ansøgningsprocessen.

Der er mulighed for at afdrage på sit lån i op til 15 år. Sætter du pris på at kunne tilbagebetale dit lån i små bider, så vil du blive begejstret for den lange løbetid. Vil du gerne tilbagebetale lånet så hurtigt som muligt, så har du selvfølgelig også mulighed for at angive en kortere løbetid. Ydermere kan du (uden beregning) indfri dit lån på et hvilket som helst tidspunkt. Får du flere penge mellem hænderne end forventet, så kan du altså indfri dit når som helst.

Sådan ansøger du om et hurtig lån hos Bank NorwegianØnsker du at ansøge om et hurtig lån hos den omtalte låneudbyder, så kan du glæde dig over den meget simple og overskuelige proces. Har du brug for flere penge på kontoen her og nu, så kan du naturligvis optage det ønskede lån allerede i dag. Du skal blot gøre følgende:

1. Udfyld din låneansøgning

Ligesom det er tilfældet hos alle andre låneudbydere, så skal du naturligvis udfylde en låneansøgning. I denne ansøgning skal du først og fremmest oplyse ønsket lånebeløb og ønsket løbetid. Disse faktorer er nemlig væsentlige at kende til, når der skal udarbejdes et uforpligtende lånetilbud. Når du har oplyst lånebeløb og løbetid, skal du indtaste en række personlige oplysninger, som er delt op i to selvstændige trin.

I din låneansøgning bliver du også bedt om at udfylde de vigtigste personoplysninger (navn, e-mail, adresse, telefonnummer og CPR-nummer). Du skal desuden angive, hvorvidt du ansøger alene eller med en anden person. Låneudbyderen gør opmærksom på, at der er større chance for at blive godkendt, hvis man ansøger med en medansøger.

I det sidste trin skal du indtaste oplysninger om din økonomiske situation og husholdning. I den forbindelse skal du bl.a. udfylde civilstand, børn, beskæftigelse, månedsløn, rådighedsbeløb og boliggæld. Disse oplysninger skal du indtaste, da Bank Norwegian skal sikre sig, at du kan tilbagebetale dit lån.

Slutteligt kan du gennemse din låneansøgning, hvorefter du kan acceptere og indsende ansøgningen.

2. Få svar med det samme

Langt de fleste låneansøgninger bliver behandlet automatisk, hvilket sikrer dig, at du får svar på din låneansøgning med det samme. Bliver du godkendt, får du tilsendt et lånetilbud, som du kan gennemlæse. Dette lånetilbud vil altid blive sendt til din e-mail, så du har mulighed for at læse det hele igennem. Du har selvfølgelig også mulighed for at printe tilbuddet, hvis du synes, at det er mere overskueligt at læse aftalen på fysiske dokumenter.

Når du modtager en tilbagemelding, vil du først og fremmest få besked på, hvorvidt din låneansøgning er godkendt eller afvist. Hvis lånet er godkendt, vil der være inkluderet et lånetilbud, hvor der er oplyst afdragsperiode, rentesats og eventuelle andre omkostninger.

3. Underskriv med NemID

Er du tilfreds med det tilsendte lånetilbud, så har du mulighed for at godkende og underskrive det. Har du dit nøglekort ved hånden, så kan du logge ind og underskrive dit lån med NemID med det samme. Det er en meget nem og ikke mindst sikker proces, hvorpå man kan godkende låneaftaler og andre vigtige aftaler. Du har fast indgået en endelig aftale, når du har underskrevet låneaftalen med din digitale signatur.

Optag hurtige forbrugslån online – Betingelser og vilkårHar du fået øjnene op for de billige lån hos Bank Norwegian, så kan du selvfølgelig optage det ønskede lån allerede i dag. Det kræver dog, at du lever op til de betingelser og vilkår, der bliver stiller til alle danske låntagere. Den nordiske låneudbyder har heldigvis valgt blot at stille en række basale krav, som langt de fleste danskere kan leve op til. Der er tale om følgende betingelser:

Minimumsalder på 23 år
Fast bopæl på en dansk folkeregisteradresse
Fast arbejde / fast indtægt
Ingen registrering i hverken RKI eller Debitor Registret
Adgang til NemID (nødvendigt for at underskrive låneaftale)
Med udgangspunkt i overstående betingelser kan du altså hurtigt finde ud af, om du kan optage et lån. Det er nemlig overstående faktorer, der bliver lagt vægt på, når en låneansøgning skal kontrolleres og godkendes. Derudover bliver der naturligvis også lavet en grundig kreditvurdering, hvilket har stor indflydelse på det reelle lånetilbud.

Lån penge hurtigt og nemtVil du låne penge hos Bank Norwegian, så kan du vælge mellem flere forskellige ydelser. Låneudbyderen har som tidligere nævnt specialiseret sig i forbrugslån, men der tilbydes også samlelån, kreditkort og opsparing. Disse ydelser vil du blive kort introduceret for nedenfor:

Forbrugslån – Du har naturligvis mulighed for at optage et almindeligt forbrugslån, hvor du kan låne et vilkårligt beløb mellem 5.000 og 400.000 kr. Den karakteristiske for denne lånetype er, at du kan optage et lån til forbrug og få pengene udbetalt med det samme.

Samlelån – Har du interesse i at samle flere mindre lån i ét lån, så vil et samlelån være interessant for dig. Vælger du at benytte dig af et samlelån, kan du spare både penge og besvær. Tilmed vil du opleve, at du nemmere vil kunne overskue din økonomi.

Kreditkort – Du har mulighed for at ansøge om et kreditkort, som du kan bruge som et helt almindeligt kreditkort. Kreditkortet er udbyderens mest populære produkt i både Sverige og Norge – og nu kommer det snart til Danmark også. Allerede nu er det muligt at skrive sig op til et kreditkort.

Opsparing – Du kan også oprette en opsparingskonto, hvor du er sikret høje indlånsrenter. Det er ganske gratis at oprette en opsparingskonto, og der er heller ingen bindingsperiode. Det skal desuden nævnes, at Bank Norwegian er medlem af Bankernes Sikringsfond, hvilket er din sikkerhed for, at du er dækket ind af attraktive indskydergarantier.

Når du besøger låneudbyderen, kan du danne dig et overblik over de forskellige ydelser og samtidig beslutte dig for, hvilken ydelse du vil benytte dig af.

Hvem står bag Bank Norwegian?Bank Norwegian A/S er et datterselskab af Norwegian Finans Holding ASA, som udelukkende fungerer som forvaltningsvirksomhed. Den nordiske låneudbyder blev etableret i 2007 og er siden hen blevet etableret i Danmark – i december 2015. Låneudbyderen har hovedkontor i Oslo, Norge, men har naturligvis dansk kundeservice via e-mail og telefon.

På trods af den korte levetid på det danske marked, så har Bank Norwegian allerede udbudt mange tusinde forbrugslån til danskere.