DER lån

DER Privat Finans er et dansk låneselskab, som tidligere har været kendt for at sælge og udleje forbrugsvarer. I dag er låneselskabet mest kendt for at udbyde forbrugslån og kviklån til danske forbrugere, som har brug for lidt flere penge mellem hænderne.

Disse muligheder har du med et DER lånDer er rigtigt mange fordele ved at optage et DER lån, men først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken lånetype du ønsker. DER udbyder 4 forskellige lånetyper, som du bør sætte dig grundigt i, før du træffer den endelige beslutning. Du skal vælge mellem et TrygLån, Pauselån, PrivatLån Plus eller det populære DER lavrentelån.

TrygLånEt TrygLån er for dig, som gerne vil låne penge uden at skulle bekymre dig for dit lån, hvis du er uheldig og bliver arbejdsløs. Når du optager et TrygLån, kan du nemlig få adgang til en forsikring, som dækker dine månedlige afdrag i op til 12 måneder. Dermed slipper du for at ende med en stor gæld, hvis du bliver arbejdsløs og ikke har økonomi til at betale dine månedlige afdrag i en periode. Med denne lånetype er det muligt at låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Du vælger desuden selv løbetiden, som mindst kan være 12 måneder og op til 60 måneder. Når du ansøger om dit TrygLån, skal du huske at angive, om du ønsker den omtalte forsikring. I ansøgningsformularen skal du trykke ”Ja tak, jeg ønsker forsikring” for at være sikker på at få denne forsikring med i dit lån. Forsikringen koster et ekstra gebyr, som bliver medregnet i din månedlige ydelse.

Forsikring i op til 12 måneder (din forsikring ved arbejdsløshed)

PauseLånMed et PauseLån får du en unik mulighed for at optage et lån, som du kan vælge at sætte på pause, når du ønsker det. Står du i økonomisk presset situation, hvor du har brug for at skabe lidt luft i budgettet, så kan du sætte din betaling på pause. Denne lånetype byder på en fast månedlig ydelse, men det er muligt at sætte betalingen på pause 1 måned om året. I lånets løbetid har du mulighed for at benytte dig af 2 betalingsfrie måneder. Det er helt op til dig at vælge, hvornår du vil sætte dit lån på pause. Du skal blot huske at give DER Privat Finans besked i god tid. Du kan låne fra 10.000 kr. og op til 100.000 kr. Får du flere penge mellem hænderne end forventet, kan du til hver en tid vælge at betale lånet ud.

Sæt lån på pause i op til 2 måneder i alt

PrivatLån PlusDu kan også vælge PrivatLån Plus, som giver dig mulighed for at optage et skræddersyet lån på baggrund af dine behov. Der bliver som altid aftalt en fast ydelse, men det er ene og alene op til dig at bestemme farten på dit lån. Du kan sætte dine afdrag op, hvis du ønsker det eller indfri lånet på et hvilket som helst tidspunkt. Lån op til 100.000 kr. hvis du vælger den lånetype, hvor du desuden kan glæde dig over en fast lav rente. Med denne lånetype betaler du ikke ekstra gebyrer, hvis du vælger at sætte ydelsen op eller indfri lånet før tid. Derudover bestemmer du selv tilbagebetalingsperioden, så du kan vælge at afdrage på lånet i et passende tempo, hvor din økonomi kan følge med.

Bestem selv tempoet på dit lån (sæt afdrag op og indfri lånet efter behov)

DER LavrentelånMed et DER lavrentelån er du sikret et lån med den lavest mulige rente. Lånetypen er bl.a. henvendt til dig, som ønsker at låne penge til drømmerejsen eller til et nyt køkken. Når du ansøger om et Lavrentelån, skal du angive lånebeløb (5.000-50.000 kr.) og løbetid (24-72 måneder). På baggrund af disse to faktorer bliver din månedlige ydelse udregnet. Rentesatsen kan ændre sig fra person til person, da der bliver foretaget kreditvurderinger af samtlige låntagere. Jo mere kreditværdig du bliver vurderet til at være, desto lavere lånerente kan du forvente. Du bliver først oplyst din personlige rente, når du får svar på din låneansøgning. Derfra kan du vurdere, om det er en acceptabel rente, eller om du vil vælge en anden lånetype.

Få den laveste rente på dit forbrugslån

Hurtig lån uden sikkerhedDet er attraktivt at optage et hurtig lån, og det kan du heldigvis hos DER Privat Finans. Det første du skal gøre er naturligvis at sende en låneansøgning med dine oplysninger. Hvis du sender din ansøgning inden for DER’s åbningstid, kan du forvente svar inden for 1 time. I den forbindelse bør du have din telefon i nærheden, da det er forskelligt, om man bliver kontaktet pr. mail eller telefon. Ikke desto mindre kan du forvente, at du får et hurtigt svar. Når dit lån forhåbentligt bliver godkendt, vil der straks blive igangsat en bankoverførsel til din bankkonto. Afhængig af hvornår på dagen din låneaftale bliver godkendt og underskrevet, vil du enten få overført pengene samme dag eller næste hverdag.

Underskriv med NemIDProcessen med at godkende og underskrive låneaftaler er både nemt og sikkert. Er du tilfreds med den tilsendte låneaftale, kan du underskrive aftalen med din digitale signatur med det samme. Det foregår alt sammen med NemID, som er et sikkert og brugervenligt system. Du får tilsendt en e-mail til NemID, hvor du vil blive guidet igennem processen trin-for-trin. Når du har underskrevet aftalen, kan du gemme og udskrive en kopi af den officielle låneaftale.

Lån penge uden sikkerhedEn anden væsentlig fordel ved at låne penge hos DER Privat Finans er, at du kan optage et lån uden sikkerhed. Det bliver på intet tidspunkt påkrævet, at du ejer værdier såsom bil eller ejendom for at låne penge.

Disse krav har DERLån online hos DER hvis du kan overholde disse krav:

Mindst 20 år
Fast månedlig indtægt
Ikke registreret i RKI eller Debitor registreret
Dansk bopæl, CPR-nummer, mobilnummer og NemID
Kan du overholde overstående krav, kan du optage et lån hos DER Privat Finans.