Ferratum

Ferratum Danmark ApS er et dansk låneselskab, som er ejet af det finske selskab Ferratum Group. Låneselskabet har i en lang årrække udbudt SMS lån, minilån og kviklån til danske og udenlandske forbrugere. Der er tale om en anerkendt låneudbyder med over 10 års erfaring og mere end 1 million kunder på verdensplan.

Lån op til 6.000 kr. med et hurtig lånHos Ferratum kan du optage et hurtig lån, hvor du låne op til 6.000 kr. her og nu. Disse hurtige lån omfatter henholdsvis SMS lån, kviklån og mikrolån, hvor du kan angive et vilkårligt lånebeløb inden for 500-6.000 kr. da der er tale om et mindre lånebeløb, bliver du påkrævet af tilbagebetale lånet inden for en periode på 30-45 dage. Du kan ikke selv angive løbetiden, da løbetiden bliver bestemt på baggrund af dit lånebeløb.

Sådan bliver løbetiden fastlagtLånebeløb i mellem 500-4.000 kr. = 30 dages løbetid

Lånebeløb i mellem 4.500-6.000 kr. = 45 dages løbetid

Hvis du har brug for at låne mere end 6.000 kr., så bør du vælge en Ferratum kassekredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr.

Online ansøgning og hurtigt svarDu kan hurtigt og nemt ansøge om lån via nettet, hvor du blot skal udfylde en simpel ansøgningsformular. I denne formular bliver du bedt om at angive, hvor mange penge du vil låne, ligesom du bliver påkrævet at indtaste de mest basale personoplysninger. Det tager kun 1-2 minutter at udfylde formularen, og du kan altid forvente et hurtigt svar.

Lynhurtig udbetaling inden for 45 minutterNår dit lån bliver godkendt, og du har underskrevet det via NemID, vil pengene blive overført til din NemKonto. Dermed vil du have mulighed for at have pengene til at stå på din konto inden for 45 minutter. Står du akut og har brug for flere penge, så kan du altså få stor glæde af den hurtige service, som du får hos Ferratum. Du er altid sikret hurtig tilbagemelding og udbetaling, hvis du sørger for at ansøge om lån på et hvilken som helst tidspunkt i mellem kl. 8 og 20.

Ferratum stiller følgende krav til digSkal man låne penge hos en dansk låneudbyder, kan man ikke komme udenom at skulle overholde en række krav. Når du ansøger om et lån på nettet, vil der blive foretaget en kreditvurdering på baggrund af dine personlige forhold. Kreditvurderingen tager hovedsageligt udgangspunkt i dine vedsendte oplysninger, men der bliver også anvendt oplysninger fra eksterne kilde såsom RKI og Debitor Registret. Som minimum skal du overholde følgende krav:

Låntager er dansk statsborger og er mindst 23 år
Låntager har dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer
Låntager har et åbent mobilnummer og en gyldig e-mailadresse.
Låntager har ikke udestående med hverken Ferratum eller Kvik Automaten ApS.
Låntager er ikke registreret som skyldner i hverken RKI eller Debitor Registret
Kan du sætte flueben ved disse 5 krav, så kan du som udgangspunkt få bevilliget et lån hos udbyderen. Derudover bør du have adgang til NemID, hvor du hurtigt kan skrive under på den endelige låneaftale. Såfremt du ikke har adgang til NemID, vil det være muligt at udskrive og underskrive låneaftalen fysisk og efterfølgende sende med posten.

Billige lån med kviklån eller SMS lånLeder du efter et billig lån, hvor du kan låne et mindre beløb, så kan du vælge mellem et kviklån eller SMS lån. Der er tale om to lånetyper, som minder meget om hinanden. Hvorvidt du skal vælge et kviklån / mikrolån eller et SMSlån afhænger af, om du vil søge om dit lån via nettet eller via SMS.

SMS lånFerratum var det første låneselskab til at præsentere danske forbrugere for et såkaldt SMSlån eller også kendt som et mobillån. Der er tale om en meget simpel lånetype, hvor du først og fremmest sender en SMS til nummeret ”1980”, hvor du angiver ønsket lånebeløb og løbetid samt mobilnummer, CPR-nummer og e-mailadresse. Såfremt du allerede er kunde hos Ferratum, kan du nøjes med at oplyse det ønskede lånebeløb og løbetid, da dine personoplysninger allerede er gemt i en database. Efter kort tid vil du modtage en SMS, hvor det vil fremgå, hvorvidt du er godkendt til lånet eller ej.

I den forbindelse modtager du også en mail med din låneaftale og et personligt password. Hvis du er tilfreds med låneaftalen, skal du logge ind på NemID og underskrive aftalen. Med et mobillån behøves du ikke at have adgang til internettet, og du kan derfor sende din låneansøgning, uanset hvor du befinder dig. Det er først, når du skal underskrive din låneaftale, at du er nødt til at bruge en enhed med internetadgang.

Lån penge via mobil med disse 3 simple trin1. Send en SMS med ønsket lånebeløb, løbetid samt personoplysninger
2. Modtag en SMS og e-mail med svar på din ansøgning samt personlig pinkode
3. Godkend og underskriv din låneaftale via NemID.

Med et Ferratum lån kan du altså optag et hurtigt og billigt lån allerede i dag med udbetaling inden for 45 minutter.