Fokuslån

Fokuslån er en dansk låneudbyder med hovedbase i Odense, som samarbejder med 3C Retail A/S. I de seneste har låneudbyderen gjort sig bemærket med sine attraktive forbrugslån, kviklån og SMS lån til danske låntagere. Således har du fået en gylden mulighed for at låne penge til dét, du går og drømmer om i dagligdagen.

Lån op til 75.000 kr. hos FokuslånFokuslån er en kendt låneudbyder, der giver dig mulighed for at låne fra 10.000 og op til 75.000 kr. Ydemere kan du angive en afdragsperiode, der kan strække sig mellem 12 og 80 måneder. Før du ansøger om dit lån, bør du selvfølgelig overveje, hvor mange penge du har brug for at låne.

Selvom du kan låne op til 75.000 kr., er det ikke ensbetydende med, at du har brug for at låne så mange penge. Der bliver generelt stillet højere krav, hvis man angiver et højt lånebeløb. I den anledning skal du være indstillet på, at din kreditvurdering kommer til at afgøre den endelige beslutning. I forhold til valg af afdragsperiode bør du også sikre dig, at du kan tilbagebetale lånet inden for den fastsatte periode. Som udgangspunkt bliver dit lån billigere, desto hurtigere du får det tilbagebetalt.

Optag et forbrugslån – Disse fordele får duDet er ikke helt tilfældigt, at der allerede er rigtigt mange danskere, der har valgt at låne penge hos Fokuslån. Der er nemlig tale om en låneudbyder, der byder på mange attraktive fordele. Er du i tvivl om, hvorvidt udbyderen lever op til dine ønsker og forventninger, så bør du læse om de mange fordele.

1. Vælg en afdragsfri periode

Er din økonomi presset i en kort periode, så kan du glæde dig over, at du kan vælge en afdragsfriperiode. Du kan frit vælge en rente- og afdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dage. Således kan du skabe luft i din økonomi, så du ikke behøves føle dig presset længere. Det er selvfølgelig op til dig, hvorvidt du vælger at benytte dig af tilbuddet om en afdragsfri periode. Ikke desto mindre kan det være belejligt i mange forskellige situationer.

2. Du slipper for at stille sikkerhed og dokumentation

Låner du penge hos låneudbyderen, skal du ikke bekymre dig for, hvorvidt du skal stille sikkerhed eller dokumentere for din økonomi. Du får nemlig mulighed for at optage et lån uden sikkerhed, hvor det ikke er et krav, at du ejer nogen større værdier. Tilmed risikerer du ikke at få stillet nærgående og personlige spørgsmål om dig og din økonomi.

3. Du kan indfri dit lån på et vilkårligt tidspunkt

Selvom du har indgået en aftale omkring en fastlagt afdragsperiode, så er du velkommen til at indfri dit lån før tid. Skulle det vise sig, at du har økonomien til at indfri dit lån før tid, så kan du med fordel gøre det. Der bliver ikke pålagt gebyrer i den sammenhæng. Du skal blot kontakte låneudbyderen, hvis du ønsker at benytte dig af muligheden.

4. Svar og udbetaling inden for få hverdage

Såfremt du sender din låneansøgning på en hverdag, så kan du forvente at få svar på din ansøgning inden for en time. Bliver din låneansøgning godkendt, vil Fokuslån sørge for, at du får udbetalt pengene allerede samme dag eller næste hverdag. Således kan du optage et hurtig lån, hvor du ikke skal vente i evigheder på at få udbetalt dit lån. Du får overført pengene direkte til din NemKonto, hvorefter du helt selv kan vælge, hvad pengene skal gå til.

5. Du er sikret de bedste lånevilkår

Fokuslån er en låneudbyder, der tager sit ansvar alvorligt. Når din låneansøgning bliver behandlet, lægges der stor vægt på at sikre, at du ikke ender i en økonomisk svær situation. Vurderes det, at det ikke vil være hensigtsmæssigt for dig at optage et lån, så vil du få besked herom. Der vil derfor være en vis risiko for, at man vil blive afvist, hvis man ikke har en tilstrækkelig stabil økonomi.

Kan jeg optage et lån hos Fokuslån?Ja, som udgangspunkt kan du sagtens optage et lån hos det pågældende låneselskab. Dog skal du som altid sikre dig, at du rent faktisk lever op til de gældende betingelser. Ligesom du stiller krav til långiveren, så stiller långiveren naturligvis også krav til dig. Det er alfa omega, at du lever op til disse krav, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at optage et forbrugslån, kviklån eller SMS lån. I øjeblikket skal du tage højde for følgende krav:

Låntager er fyldt 20 år
Låntager er ikke registreret i hverken RKI eller Debitor Registret
Låntager har adgang til NemID
Låntager har fast arbejde og fast indtægt
Passer du til overstående beskrivelse, så burde det være muligt for dig at optage et lån hos udbyderen. Dog skal du alligevel altid sende en låneansøgning, før du kan få et endeligt svar på, om du kan låne penge. I den samlede vurdering bliver der nemlig lagt vægt på mange faktorer, som kan have indflydelse på dine lånemuligheder. Når du sender din låneansøgning accepterer du, at du overholder samtlige betingelser.

Optag billige lån – Vælg mellem forbrugslån, kviklån og SMS lånLåneudbyderen udbyder flere forskellige lånetyper, hvor forbrugslån, kviklån og SMS lån er repræsenteret. Det er altså denne type lån, du kan vælge mellem, hvis du har brug for flere penge på kontoen i en kortere- eller længere periode. Der er naturligvis fordele og ulemper ved alle tre lånetyper, og du skal vælge den lånetype, der stemmer bedst overens med dine ønsker.

Ikke desto mindre kan du altid optage billige lån hos udbyderen, hvor både renter og gebyrer befinder sig på et meget overkommeligt niveau. Skal du vurdere, om det tilsendte lånetilbud er billigt, skal du altid huske at kigge efter ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Som låntager får du udarbejdet en personlig rentesats, som er blevet beregnet med udgangspunkt i din personlige kreditvurdering.

Hvem er Fokuslån?Fokuslån er et varemærke under L’EASY A/S, hvor du altid er sikret de bedste vilkår. Der er fortsat tale om et relativt nyt låneselskab, der blev etableret i 2015. Låneudbyderen har formået at gøre sig bemærket på det danske lånemarked, hvor de kommer med mange forskellige tilbud inden for forbrugslån, kviklån og SMS lån.

Det danske låneselskab har gjort det nemt for danske låntagere at låne penge, da man blot skal gennemføre 3 simple trin. ”Indtast dine oplysninger” -> ”Log ind med NemID” -> ”Få dit lån udbetalt inden for 1-2 hverdage”. Så nemt er det altså at låne penge hos Fokuslån.