Gokredit

GoKredit er navnet på en dansk låneudbyder, der blev lanceret i februar 2015. Det danske låneselskab ejes og drives af Christina Trauboth og Zeltite Cimermane, som har succes med at udbyde billige lån (mobillån og kviklån) til danske låntagere.

Lån op til 6.000 kr. hos GoKreditGoKredit kunne meget vel være den rette låneudbyder for dig, hvis du har interesse i at låne små beløb. Låneselskabet har nemlig valgt at specialisere sig i mindre mobillån og kviklån, hvor du kan låne fra 3.000 og op til 6.000 kr. Når du skal vælge dit lånebeløb, kan du vælge mellem 4 forskellige beløb – henholdsvis 3.000 – 4.000 – 5.000 – 6.000 kr. Der er tale om mindre hverdagslån, som man f.eks. kan bruge til at finansiere ubetalte regninger, gæld, smartphone, tøj eller noget helt femte. Vælger du at optage et lån på nettet, er der ingen, der blander sig i, hvad du bruger pengene på.

Uanset hvor mange penge du låner, så skal du være indstillet på at tilbagebetale lånet inden for 30 dage. Der er nemlig en fastlagt afdragsperiode på 30 dage, hvilket der ikke kan justeres ved. Du skal derfor sikre dig, at din økonomi tillader, at du kan overholde den korte afdragsperiode. Det karakteristiske for netop mobillån, SMS lån og kviklån er, at der er tale om mindre lånebeløb og korte afdragsperioder. Stemmer det fint overens med dine behov, så vil låneudbyderens koncept i høj grad være henvendt til dig.

Lån penge nu og her med et kviklån eller mobillånHar du behov for at låne penge nu og her, så kan du med fordel vælge at optage et hurtig lån i form af et kviklån eller mobillån. Det er nemlig eksempler på hurtige lån, hvor man altid er sikret hurtig svartid og hurtig udbetaling. Det er netop her, hvor låneudbyderen kommer ind i billedet, da de har gjort det nemt og hurtigt at låne penge via en digital enhed.

Har du din computer, tablet eller smartphone ved hånden, kan du i princippet låne penge med det samme. Først bliver du præsenteret for en meget simpel ansøgningsformular, hvor du kun skal oplyse de vigtigste informationer om dig. Her bliver du bl.a. bedt om at oplyse dit navn, e-mail, telefonnummer og bopæl. Det er selvfølgelig også her, hvor du gør opmærksom på, hvor mange penge du vil låne. Når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger, kan du blot trykke afslut. Herefter vil din låneansøgning blive sendt direkte til låneudbyderen, som sørger for hurtig behandling.

Du får svar på din ansøgning med det samme – Når din ansøgning er sendt, så vil du modtage et svar på din mail med det samme. Din ansøgning bliver nemlig behandlet i et automatisk system, hvilket er med til at reducere behandlingstiden. Såfremt din ansøgning skal godkendes manuelt, skal du påregne lidt ekstra ventetid. Er du interesseret i, at din låneansøgning bliver behandlet så hurtigt som muligt, så bør du sende din ansøgning inden for de oplyste åbningstider.
Du får udbetalt dit lån på 1-2 hverdage – Når dit lån først er blevet godkendt, så går der ikke lang tid, før pengene vil stå til rådighed på din konto. Hurtig udbetaling er nemlig også en af de fordele, du vil opleve, hvis du låner penge hos GoKredit. Pengene bliver overført til din NemKonto, hvor du har fri rådighed over dem.
Når du skal godkende og underskrive din låneaftale, skal du logge ind på din NemID konto. Alle låneudbydere formidler nemlig låneaftaler via NemID, hvor man hurtigt og nemt kan underskrive aftaler. Det er en god løsning for begge parter, da systemet er både sikkert og overskueligt.

Gode grunde til at optage et lån hos FokuslånDer er rigtigt mange gode grunde til at optage et lån hos Fokuslån, hvilket du selvfølgelig ikke må gå glip af. Selvom der er intens konkurrence på lånemarkedet, så har denne låneudbyder alligevel formået at skille sig ud fra mængden. Nedenfor bliver du præsenteret for en række gode grunde til at låne penge hos den omtalte danske låneudbyder:

1. Du kan skræddersy dit lån – Når du optager et lån, kan du selv angive, hvor mange penge du vil låne. Du vil altså aldrig blive tvunget til at låne flere eller færre penge, end du har brug for. I din låneansøgning, skal du blot udfylde dine ønsker, hvorefter der bliver udarbejdet et lånetilbud med udgangspunkt i dine ønsker.

2. Det er nemt og hurtigt – Der er intet besværligt eller tidskrævende ved at optage et mobillån eller kviklån hos Fokuslån, hvor alle processer er blevet optimeret. Det tager kun ganske få minutter at udfylde en låneansøgning, og du får som bekendt svar med det samme.

3. Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån – Det er ikke afgørende, hvorvidt du ejer bil og / eller bolig, da du ikke bliver bedt om at stille sikkerhed for dit lån. Et lån uden sikkerhed vil f.eks. ikke være en mulighed hos en almindelig bank.

4. Du kan optage små lånebeløb – I modsætning til mange andre låneudbydere på det danske lånemarked, så har du mulighed for at låne små beløb. Du kan nemlig låne fra 3.000 kr., som du kan bruge til at finansiere mindre forbrugsgoder.

5. Du kan forvente et højt serviceniveau – Låner du penge hos Fokuslån, kan du forvente service i særklasse. Låneudbyderen tilbyder nemlig dansk service, hvor man kan få hjælp pr. telefon og e-mail. Oplever du nogle udfordringer undervejs, kan du altså altid få hjælp.

Hvem kan optage et lån hos GoKredit?Vil du låne penge, skal du naturligvis først undersøge, hvorvidt du overholder de faslagte betingelser. GoKredit stiller generelt mange krav til låntagere, der skal sikre både låntager og långiver, at låneforløbet bliver vellykket for begge parter. Før du sender din låneansøgning, bør du læse og forstå nedenstående betingelser:

Låntager skal være i alderen 25-69 år
Låntager skal have et dansk CPR-nummer
Låntager skal være tilknyttet en dansk folkeregisteradresse
Låntager skal være kreditværdig
Låntager skal kunne identificere sig
Låntager skal have NemID og en dertilhørende Nemkonto
Låntager skal have et gyldigt dansk telefonnummer
Låntager må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
Låntager må ikke have ubetalte lån
Der er altså tale om relativt mange krav, som de fleste heldigvis kan leve op til. Som ny låntager kan du låne 3.000 kr. første gang. Vil du optage endnu et lån på et senere tidspunkt, kan du muligvis låne et højere beløb.

Er du overbevist, så kan du optage dit første lån hos GoKredit allerede i dag.