Kvikautomaten

Kvikautomaten er i dag en af de største og mest anerkendte låneudbydere på det danske marked. Udbyderen giver dig mulighed for at optage Danmarks hurtigste kviklån, hvor processen går væsentligt hurtigere end hos andre låneudbydere. Der er tale om et forholdsvis nyt låneselskab, som på få år har lånt penge til mange tusinde danskere.

Danmarks hurtigste kviklånDer er ingen grund til at nøjes med et hurtig lån, når du kan få Danmarks hurtigste lån hos Kvikautomaten. Har du brug for penge og her nu, så har du ikke tid til at vente flere dage på, at din låneansøgning bliver behandlet. Derfor vil det være yderst fordelagtigt at låne penge på nettet fremfor hos en bank.

Svar på låneansøgning på 5 minutterFørst og fremmest skal du naturligvis sende en låneansøgning, som skal indeholde dine personoplysninger og lånebehov. Disse oplysninger skal du indtaste ansøgningsskemaet på nettet, som kun tager 2 minutter at opfylde. Når du har sendt din låneansøgning, vil der gå 5 minutter, før du får svar på din låneansøgning. Du bestemmer selv, om du vil sende din låneansøgning via nettet eller SMS. Med et såkaldt SMS lån kan du sende dine oplysninger via SMS, og du er derfor ikke afhængig af internetadgang.

Efter 5 minutter vil du få tilsendt en SMS og en mail, hvor det vil fremgå, om du er blevet godkendt eller afvist til det ønskede lån.

Hurtig udbetaling på 45 minutterNår du forhåbentligt bliver godkendt til optagelse af det ønskede lån, vil der gå 45 minutter, før pengene står på din konto. Udbetaling på 45 minutter kræver dog, at du husker at ansøge om lånet på en hverdag mellem kl. 8 og 20. Du kan altså ansøge, godkende og få udbetalt dit lån på én og samme dag. Det er måden hvorpå, at Kvikautomaten kan tilbyde dig Danmarks hurtigste kviklån.

Billige lån op til 6.000 kr.Hos udbyderen kan du selv angive det ønskede lånbeløb, hvor minimumsbeløbet er 500 kr. og maksimumsbeløbet er 6.000 kr. Når du optager et hurtig lån, er det naturligt, at der er tale om en kort løbetid. Når du optager et kviklån, bliver du påkrævet af tilbagebetale lånet inden for 30 dage. Dermed kan du vente med at tilbagebetale lånet til, når du har fået din næste løn. Du bestemmer selv, om du vil tilbagebetale lånet på én gang, eller om du vil gøre det over flere gange. Hvis du får problemer med tilbagebetaling af lånet, kan du forlænge lånet mod et gebyr.

Gratis lån for nye kunderDu kan låne 3.000 kroner helt gratis, hvis du ikke før har været kunde hos Kvikautomaten. Som ny kunde kan du låne op til 3.000 kr., hvor du ligesom andre kunder har en løbetid på 30 dage. Når du skal ansøge om et lån, er det vigtigt, at du markerer dig selv som ”ny kunde” i tilmeldingsboksen. Der er tale om et gratis lån, hvor der ikke er angivet noget med småt. Låner du 3.000 kr., skal du altså kun tilbagebetale de 3.000 kr. Der er ingen renter eller gebyrer at tage hensyn til, hvis du vælger at benytte dig af dette tilbud. Det er desuden helt uforpligtende, og du er ikke tvunget til at optage flere kviklån i fremtiden. Udbyderen tilbyder denne service, da de ønsker at nye kunder skal opleve, hvor nemt og komfortabelt det er at låne penge på nettet.

De tilstedeværende lånebetingelserSom alle andre har dette låneselskab naturligvis også nogle lånebetingelser, som enhver låntager skal overholde. Du kan optage et lån, hvis du er….

Mindst 23 år gammel
Er bosat i Danmark og har dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
Er vurderet som kreditværdig (på baggrund af en kreditvurdering)
Er ikke registeret i nogen skyldnerregister (RKI, Debitor Registret e.l.)
Ikke har et udestående med Ferratum ApS eller andre udbydere)

Kvikautomaten har en høj kundetilfredshedSom låneudbyder og anden type virksomhed er det vigtigt at have en høj kundetilfredshed. Vil du låne penge hos den låneudbyder med den bedste service, så vil det være relevant at kigge på kundetilfredsheden. Det er en realitet, at Kvikautomaten er en af de udbydere med de mest tilfredse kunder på baggrund af brugeranmeldelser. Udbyderen er blandt de finansieringsselskaber, som kan prale med at have nogle af de mest tilfredse kunder.

På Trustpilot.dk kan du læse anmeldelser fra tidligere kunder, som har stiftet bekendtskab med låneudbyderen én eller flere gange. Der er skrevet over 600 anmeldelser af tidligere kunder i låneudbyderen, hvilket har givet en høj score på 9,2 ud af 10 mulige.

Lån penge nu hvis du ønsker at optage Danmarks hurtigste kviklån. Det er nemt at låne penge hos Kvikautomaten, hvor det hele går lidt hurtigere og smertefrit.