Lånlet

LånLet er en dansk låneudbyder, som udbyder kviklån til danske forbrugere i samarbejde med Basisbank. Det danskejede låneselskab har hovedbase i København, hvor der sidder dygtige medarbejdere med over 20 års erfaring inden for privatfinansiering.

Lån penge nu hos LånLetHvis du efterspørger et kviklån, så er det højst sandsynligt fordi, at du har brug for flere penge mellem hænderne her og nu. Ønsker du en hurtig og ubesværet låneproces, så kan du med fordel optage et hurtig lån hos LånLet. Som navnet antyder, så er der tale om en låneudbyder, som har indført en lang række tiltag for at gøre det så nemt som muligt at låne penge online.

Ansøg nu og få svar med det sammeDet første du bliver præsenteret for på udbyderens hjemmeside er en boks, hvor du kan indtaste ønsket lånebeløb og løbetid. Når du har gjort det, kan du trykke dig videre i processen, hvor du skal indtaste dine personoplysninger.

Hvornår du får svar på din ansøgning afhænger af, hvornår på dagen du ansøger. Ansøger du inden for udbyderens åbningstid, så får du svar inden for 15 minutter. Du får tilsendt svaret pr. mail, hvor det vil fremgå, om du er godkendt eller afvist.

Du kan låne fra 3.000 og op til 75.000 kr. Løbetiden skal være mellem 12 og 72 måneder. Det kan blive påkrævet, at du skal dokumentere din indtægt. Hvorvidt dokumentation er nødvendigt afhænger af det ønskede lånebeløb. Betingelserne er som følger:

1. Kviklån under 50.000 kr. = du skal ikke sende dokumentation
2. Kviklån over 50.000 kr. = du skal sende dokumentation (kopi af din seneste lønseddel)

Læs låneaftalen og underskriv med NemIDNår du bliver godkendt til det ønskede kviklån, vil du få tilsendt en låneaftale. Før du foretager dig yderligere, bør du læse låneaftalen grundigt igennem, så du er bekendt med alle prisfaktorer og betingelser. Hvis du er tilfreds med den låneaftale, du har fået tilsendt, kan du godkende og underskrive den. Det foregår via NemID, hvor du skal trykke på linket, som du har fået tilsendt i mailen fra LånLet. Du kan med fordel finde dit nøglekort frem på forhånd, så du er klar til at underskrive låneaftalen, når du modtager den. Det er først, når du har underskrevet låneaftalen via NemID, at du officielt har bundet dig til lånet. Herefter har du mulighed for at gemme og udskrive en kopi af den endelige låneaftale.

Udbetaling allerede samme dagNår du sender en låneansøgning, bliver du bedt om at angive, hvordan du vil have pengene udbetalt. Du kan enten vælge at få pengene udbetalt til din bankkonto eller alternativt få tilsendt en check med posten. Pengene vil stå til rådighed på din bankkonto allerede samme dag eller senest næste hverdag. Den reelle udbetalingstid vil afhænge af, hvilken bank du har. Ikke desto mindre bliver overførslen igangsat netop efter, at du har underskrevet lånet via NemID. Der er dermed tale om en nem og hurtig proces, som man ikke finder lignende hos ret mange andre låneudbydere.

Nemt og billigt kviklånLyder et nemt og billigt kviklån som sød musik i dine ører, så vil LånLet være en attraktiv låneudbyder for dig. Du kan få glæde af forenklede låneprocesser, som er med til at sikre dig et hurtigt lån efter dine behov.

Lån penge online med lav renteLåneudbyderen har ikke en fast rente, da den kan variere fra låntager til låntager. Den faktiske rentesats bliver først beregnet og oplyst, når du får tilsendt din låneaftale. Renten vil bl.a. afhænge af din kreditværdighed. Dog kan du altid forvente en lav rente, når du optager et hurtig lån hos udbyderen.

Forhøj og indfri lån efter behovHos låneudbyderen kan du forhøje dit lån, hvis du ønsker at låne flere penge end først angivet. Hvis du vil forhøje dit lån, skal du udfylde en ansøgningsformular, hvor du skal indtaste CPR-nummer og kontraktnummer samt ønsket lånebeløb. Vær opmærksom på at du kun kan søge om forhøjelse af dit lån, hvis du ikke allerede har overgået grænsen på 75.000 kr. Herefter vil låneudbyderen tage stilling til, hvorvidt du kan forhøje dit lån eller ej.

Hvis din indtægt stiger, eller du af andre grunde får flere penge mellem hænderne end forventet, kan du til hver en tid indfri dit lån. Såfremt du ønsker det, skal du kontakte udbyderen telefonisk. Indfrielse af lån før tid koster ikke ekstra penge og tager kun ganske få minutter.

Kan jeg låne hos LånLet?Du kan optage et hurtig lån hos udbyderen, hvis du kan overholde disse krav:

Mindst 18 år
Fast bopæl i Danmark
Ikke registeret som skyldner (RKI / Debitor Registret)
Fast indtægt
Sæt flueben ved disse krav, og så er du klar til at optage et kviklån hos LånLet.