Leasy

Leasy er en anerkendt låneudbyder, som de fleste danskere kender fra nationale tv-reklamer. Låneudbyderen udbyder forskellige former for forbrugslån og kviklån, som kan tilpasses til den enkelte låntagers behov. Du bliver introduceret for en af de største danske udbydere, som har eksisteret på det markedet siden 1985.
Dine muligheder for et Leasy lån

Med et Leasy lån kan du optage et lån efter dine krav og behov. Låneudbyderen har opdelt deres produkter i 3 lånetyper, som har hver sine fordele og kendetegn. Med udgangspunkt i dine lånebehov kan du hurtigt tage stilling til, hvilken lånetype der passer bedst til dig. Der er tale om henholdsvis Lavrentelån, Minilån og Kontantlån.

Leasy minilånDen mest populære lånetype er i øjeblikket det såkaldte minilån. Med denne lånetype ansøger du om et mindre lånebeløb, som skal befinde sig mellem 5.000 og 10.000 kr. Det er ligeledes kendetegnet ved denne type lån, at der er tale om en relativ kort afbetalingsperiode. Du kan derfor kategorisere det som et kviklån, hvor du betaler lånet tilbage inden for 12-36 måneder. Sammenlignet med kviklån hos øvrige låneudbydere kan du vælge en væsentligt højere løbetid hos Leasy. Med denne lånetype kan du også indfri lånet før tid, hvis du får mulighed for det. Det er et mindre forbrugslån, som du kan bruge til at dække ubetalte regninger eller til at købe en ny computer eller andre forbrugsvarer.

Leasy LavrentelånSom navnet antyder, så er der tale om en lånetype med lave renter. Du låner fra 5.000 og op til 50.000 kr. med en løbetid på mellem 24 og 72 måneder. Du kan bruge penge til lige, hvad du ønsker, og du bliver ikke spurgt ind til formålet med lånet. Det karakteristiske ved denne lånetype er desuden, at du selv vælger, hvor meget du vil afdrage hver måned. Ved Lavrentelån er der ikke en fastlagt rente, som gælder for alle. Der bliver i stedet foretaget en individuel kreditvurdering, hvorefter du får oplyst den pågældende rente for dit lån. Såfremt låneudbyderen vurderer, at din kreditværdighed er lav, vil du i stedet få tilbudt et Kontantlån.

Leasy KontantlånNår du optager et kontantlån, så er beløbsgrænsen lavere end det gør sig gældende for Lavrentelån. Du kan låne fra 5.000 og op til 25.000 kr. og bevarer samtidig din mulighed for at angive en løbetid mellem 24 og 72 måneder. Ved denne type lån er der en fast årlig debitorrente, som du vil blive præsenteret for allerede før, du sender din låneansøgning. Afhængig af den vurderede kreditværdighed, kan du enten vælge et Kontantlån eller et Lavrentelån. Rentemæssigt vil det være mest fordelagtigt at vælge et Lavrentelån, men det kræver, at din kreditværdighed tillader det.

Lån penge hurtigt hos LeasySkal du optage et forbrugslån eller kviklån hurtigt og nemt, så skal du gøre det på nettet. Låneudbyderen har naturligvis en online service, hvor du kun skal igennem ganske få trin for at optage et lån.

Udfyld og send låneansøgning i løbet af få minutterDet tager kun ganske få minutter at komme igennem lån ansøgningsprocessen hos udbyderen. Det første trin er, at du skal bestemme og angive lånebeløb og løbetid. Disse faktorer indtaster du i en låneberegner, hvor du straks vil blive præsenteret for den månedlige ydelse. Du kan justere dine indtastede data på låneberegneren, så du opnår en månedlig ydelse, som passer til din økonomiske situation. Når du har valgt disse faktorer, skal du indtaste dine personoplysninger samt økonomiske forhold. Herefter får du en kvittering på din ansøgning, og du kan blot afvente svar på din ansøgning.

Hurtig svar og udbetalingNår du først har sendt din låneansøgning, så går der ikke ret lang tid, før du modtager et svar. Du modtager i den forbindelse en mail, hvor det vil blive meddelt, om du er godkendt eller afvist til lånet. Bliver det vurderet, at din kreditværdighed er lav, så vil du enten blive afvist, eller du vil få tilbudt en anden lånetype. Når du har modtaget svar og modtaget din låneaftale, kan du tage stilling til, om aftalen er tilfredsstillende. Hvis du er tilfreds, kan du godkende og underskrive den. Underskriv med NemID er måden hvorpå, du godkender den endelige låneaftale. Du binder dig først i det øjeblik, hvor du har underskrevet din låneaftale via NemID.

Lån uden sikkerhedI banken skal du typisk stille sikkerhed, når du optager et lån, men det skal du ikke, hvis du optager et online lån. Hos Leasy bliver der ikke stillet nogen krav til, at du skal eje hverken bil eller bolig. Du slipper dermed for at skulle stille sikkerhed i nogle af dine værdier.

LånebetingelserDu kan ligeledes glæde dig over de milde lånebetingelser, som gør sig gældende hos udbyderen. Kan du opfylde en række basale krav, så kan du optage et lån. De aktuelle betingelser er:

Du er mindst 20 år
Du har dansk bopæl og mobilnummer
Du har adgang til NemID
Du er ikke registreret i RKI
Du kan dokumentere din indtægt (lønseddel eller årsregnskab)
Der er mulighed for at underskrive låneaftalen fysisk, hvis du printer låneaftalen, underskriver den og sender den med posten.

Ønsker du at optage et hurtig lån, så har du rig mulighed for det. Som du er blevet præsenteret for, så er låneprocessen simpel, og du skal hverken redegøre eller dokumentere for andet end din indtægt.

Flere tusinde tilfredse kunderLeasy er en populær udbyder med mange tusinde tilfredse kunder. Skal du vurdere, om det er en låneudbyder for dig, så kan du bl.a. læse tidligere kundeanmeldelser. På Trustpilot.dk har låneudbyderen et gennemsnitlig bedømmelse på 7,8 ud af 10 stjerner, som er udregnet ud fra over 1200 kundeanmeldelser. Det indikerer, at du med Leasy lån kan forvente en god oplevelse med forenklede processer og god kundeservice.