Nordiclån

Nordiclån er en dansk låneudbyder, der blev lanceret d. 2. maj 2016. Låneudbyderen udbyder forbrugslån, kviklån og SMS lån, der kan tilpasses efter ethvert lånebehov. Nordiclån finansieres af L’EASY, der kommer med mange års erfaring i bagagen. Det nye låneselskab byder på mange fordele, der gør det til et glimrende alternativ til de eksisterende låneselskaber.

Hvorfor bør jeg optage et lån hos Nordiclån?Der er mange gode grunde til at optage et lån hos den nye låneudbyder, der allerede er kommet godt fra start. Som låntager er du nemlig sikret de bedste lånevilkår, hvilket har gjort det mere attraktivt at låne penge på nettet. Danner du dig et indtryk af de mange fordele, kan du nemmere beslutte dig for, om de forskellige lånetyper appellerer til dine behov.

Lån uden sikkerhedDu behøves på intet tidspunkt bekymre dig for, hvorvidt du kan risikere at få opkrævet dine værdier. Det er nemlig ikke en mulighed, når du optager et lån uden sikkerhed. Det er tilmed ikke et krav, at du skal eje hverken bolig, bil eller andre større værdier. Takket være muligheden for at optage et lån uden sikkerhed, vil det være en lånetype, der er tilegnet enhver person. Som udgangspunkt løber du ingen risiko ved at optage et lån, da du ikke skal stille nogen form for sikkerhed.

Betal ud når du vilOptager du et forbrugslån, SMS lån eller kviklån hos Nordiclån, kan du betale lånet ud, når du vil. Selvom du har indgået en låneaftale med en specifik afdragsperiode, så skal du være velkommen til at indfri dit lån før tid. Det giver dig stor fleksibilitet, fordi du kan tilbagebetale lånet, hvis du får flere penge mellem hænderne end forventet. Det kunne f.eks. være en interessant mulighed, hvis du sælger din bil eller får et job med højere indtægt. Betaler du dit lån ud før tid, kan du reducere dine låneomkostninger. Det er desuden helt gratis og ubesværet at indfri et lån før tid. Du skal blot kontakte låneudbyderen og ytre dine ønsker.

Hurtig udbetaling hos NordiclånHurtig udbetaling er ligeledes en af de fordele, som du får glæde af som låntager. Når du sender en online ansøgning, kan du forvente at modtage et svar på din mail inden for 1 time. Bliver din ansøgning godkendt, kan du forvente at få pengene udbetalt samme hverdag eller næste hverdag. Dermed er du sikret hurtig udbetaling, hvor du ikke skal vente en evighed på at få pengene udbetalt.

Underskriv med NemIDNår du optager et lån, skal du altid godkende og underskrive aftalen med NemID. Det er en nem og samtidig sikker måde, hvorpå man kan indgå låneaftaler. Har du dit nøglekort klar, kan du godkende og underskrive den tilsendte låneaftale med det samme. Når du har underskrevet låneaftalen med din digitale signatur, vil udbetalingsprocessen blive igangsat.

Fast lav renteForbrugslån og kviklån er to lånetyper, der normalt er kendt for høje renter. Det er dog ikke tilfældet hos Nordiclån, hvor rentesatsen befinder sig på et meget lavt niveau. Renteniveauet starter nemlig fra 8,73 %, hvilket er et af de laveste renteniveauer på det danske lånemarked.

Optager du lån med lave renter, kan du reducere dine låneomkostninger. Vi skal dog gøre opmærksom på, at renten altid vil variere fra person til person. Renten vil bl.a. afhænge af følgende:

Kreditvurdering
Ønsket kreditbeløb
Ønsket afdragsperiode
På baggrund af disse data vil låneudbyderen beregne en fast lav rente til dig. De samlede låneomkostninger vil naturligvis afhænge af andre faktorer end blot renten.

Vælg en afdragsfri periodeEn anden fordel ved at låne penge hos dette nye låneselskab er, at du kan vælge en afdragsfri periode. Er din økonomi presset i en periode, kan du udskyde tilbagebetalingen af lånet i 30, 60 eller 90 dage. Det er endnu en gang en fordel, der giver optimal fleksibilitet og frihed for den enkelte låntager. Det er ikke et krav, at du skal benytte dig af din afdragsfrie periode, men du har i hvert fald muligheden for at gøre det.

Har du en god og sund økonomi, så kan du selvfølgelig også afdrage på dit lån uden en afdragsfri periode. Det er dog vigtigt, at du kontakter låneudbyderen i god tid, hvis du ønsker at benytte dig af din afdragsfrie periode. Det er desuden afgørende, at du formår at overholde de betingelser, der omfatter denne afdragsfrie periode.

Lån op til 50.000 kr. hos NordiclånSkal du optage et forbrugslån eller kviklån, bør du selvfølgelig tænke over, hvor mange penge du vil låne. Hos Nordiclån kan du låne op til 50.000 kr., og du bestemmer selv, hvad du bruger pengene på. Der er altså ingen nysgerrig bankmand, der blander sig i, hvorvidt du bruger dit lån på nyt tøj, flybilletter, møbler eller noget helt fjerde.

I ansøgningsprocessen kan du vælge et vilkårligt lånebeløb med udgangspunkt i, hvor mange penge du har brug for at låne. Det er en realitet, at langt de fleste ansøgninger bliver godkendt, og det vil din ansøgning højst sandsynligt også blive. Dog er det samtidig værd at tænke over, at der stilles højere krav, desto større lånebeløbet er.

Optager du et lån, bør du også tænke over, hvor hurtigt du kan tilbagebetale dit lån. I den anledning er det vigtigt, at du ikke vælger en afdragsperiode, som du ikke kan overholde. Formår du ikke at betale dine månedlige afdrag, vil du først og fremmest skulle forholde dig til rykkergebyrer. Tilmed er der risiko for, at du kan blive registreret i RKI i tilfælde af grov misligholdelse af låneaftale. Du bør altid give din låneudbyder besked, hvis du får problemer med at betale de aftalte afdrag.

Billige lån med lav ÅOPÅOP er et begreb, som du skal være bekendt med, hvis du vil optage et lån. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og beskriver, hvor meget det koster dig at låne – alt i alt.

Hos Nordiclån er det muligt at optage billige lån med lav ÅOP. Som du tidligere er blevet bekendt med, byder låneudbyderen bl.a. på faste lave renter. Dermed kan du nøjes med at betale en fast månedlig ydelse, når du optager et lån.

Vil du optage et hurtig lån med lave omkostninger, så bør du kigge nærmere på de forskellige muligheder. Der er nemlig rig mulighed for at optage hurtige lån, hvor man ikke bliver ruineret af høje låneomkostninger. I dag kan du hurtigt og ubesværet optage et skræddersyet lån efter dine personlige behov. Du kan desuden glæde dig over den høje gennemsigtighed og overskuelighed, der er blevet en fast del af det danske lånemarked.

Lån penge hos Nordiclån – Disse krav skal du tage højde forAlle – eller i hvert fald næsten alle kan optage et lån hos Nordiclån. Der er nemlig ikke en masse skærpede regler og betingelser, som du skal tage højde for. Låneselskabet ønsker at udbyde attraktive lån til alle, hvilket hænger glimrende sammen med deres lempelige lånebetingelser. Der er dog alligevel nogle basale krav, som du skal leve op til. Der er tale om følgende:

Låntager er fyldt 20 år
Låntager har adgang til NemID
Låntager er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret
Låntager har dansk folkeregisteradresse
LÅN PENGE NEMT OG HURTIGT HOS NORDICLÅN – KLIK HER

Lever du op til disse krav, så vil du være klar til at sende din låneansøgning. Det er både nemt og hurtigt at udfylde og sende en låneansøgning, der ikke tager mere end få minutter sammenlagt. Derudover er det muligt at sende låneansøgninger via både computer, tablet og smartphone. Sender du din låneansøgning til Nordiclån nu, så kan du have pengene på din konto inden for 24-48 timer.

Kontaktinformation:
Nordiclån
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C