Pengeautomaten

Pengeautomaten er en kendt dansk låneudbyder, som har eksisteret siden 1978. Foreløbigt har omkring 1 million danskere stiftet bekendtskab med låneudbyderen. Pengeautomaten udbyder forbrugslån i samarbejde med Ikano Bank, hvor du som låntager er garanteret sikre og ansvarlige rammer ved optagelse af lån.

Udbydere pengeautomaten.dk er udgået. Gå til forsiden og se oversigten af låneudbydere Klik her

Lån penge hos Pengeautomaten.dkDet er ikke uden grund, at knap 1 million danskere allerede har valgt at optage lån hos dette låneselskab. Som låntager er dine muligheder mange, og du kan med sikkerhed optage et lån efter dine behov. I modsætning til banken kan du optage et skræddersyet lån på nettet, hvor du undgår besværlige- og lange processer.

Forbrugslån uden sikkerhedEt forbrugslån uden sikkerhed er en lånetype, som de fleste danskere foretrækker. Det giver dig nemlig mulighed for, at optage et større eller mindre forbrugslån, hvor det ikke bliver påkrævet, at du stiller sikkerhed i dine værdier. Det første du bliver præsenteret for er en låneberegner, hvor du skal oplyse et ønsket lånebeløb og løbetid. Det er helt op til dig at vælge lånebeløbet, som blot skal befinde sig mellem 10.000 og 300.000 kr. Løbetiden kan strække sig fra 12 og op til 144 måneder – 1 til 12 år. Det er naturligt, at den månedlige ydelse naturligvis afhænger af det valgte beløb og løbetid. Ikke desto mindre får du mulighed for at betale en månedlig ydelse, som passer til din økonomi.

Når du udfylder den simple låneberegner på hjemmesiden, får du oplyst følgende faktorer:

Månedlig ydelse
Samlede kreditomkostninger
Samlet tilbagebetalingsbeløb
Debitorrente
ÅOP
Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke er en fast rente. Hvis du bruger låneberegneren, vil du kunne se, at renten ændrer sig alt efter, hvilket lånebeløb og løbetid du vælger. Du opnår en lavere rente desto højere lånebeløb og desto mindre løbetid du vælger. Dog kan du forvente en lav rente, uanset om du ønsker at optage et større eller mindre lån.

Sikkert lån og ansvarlig rådgivningDet skal være trygt og sikkert at optage et forbrugslån på nettet, og det er det i den grad hos Pengeautomaten. Her bliver du mødt af en låneudbyder, som bruger meget tid og ressourcer på at sikre alle låntagere ansvarlig rådgivning. Med udgangspunkt i lån- og kreditgivningen har låneselskabet etableret en række tiltag, som skal minimere risikoen for, at danske forbrugere misligholder deres låneaftaler og ender i gæld. Den risiko bliver bl.a. minimeret ved at foretage grundige kreditvurderinger. Når du sender en låneansøgning, bliver din oplysninger læst og vurderet. Såfremt det vurderes, at du kan få problemer med at tilbagebetale lånet rettidigt, kan din ansøgning risikere at blive afvist. Bliver du afvist, vil du enten modtage et decideret afslag eller alternativt få tilbudt et mindre lån.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en god idé, at du optager et lån, så kan du tage kontakt til låneudbyderen. Hvis du forklare dine behov og økonomiske situation, så vil du kunne få et ansvarligt svar på, om det er en god idé for dig at låne penge.

Lån penge hurtig allerede i dagLån nemt og hurtigt, hvis du søger et forbrugslån, som tager udgangspunkt i netop dine krav. Som sagt skal du ikke stille sikkerhed, og der bliver heller ikke stillet spørgsmålstegn til, hvorfor du ønsker at optage det pågældende lån. Du undgår dermed alt det besvær, som du vil kunne opleve i en hvilken som helst dansk bank.

Din låneprofil – betingelserFør du kan blive godkendt til optagelse af et lån, så er det afgørende, at du har den rette låneprofil. Pengeautomaten har opsat en række krav til dig som låntager, som du skal overholde:

Du er mindst 25 år
Du er ikke registreret i RKI som dårlig betaler
Du har enten fast arbejde, pension eller efterløn
Du er bosat i enten Danmark, Færøerne eller Grønland
Din husstand har en samlet indkomst på minimum 225.000 kr.
Det er forskelligt, hvorvidt det er nødvendigt at dokumentere sin indtægt eller ej. Når du får svar på din låneansøgning, bliver du meddelt, om du skal dokumentere den indtægt, som du har oplyst i ansøgningen. I den anledning bliver du bedt om at tage et kopi af din seneste lønseddel eller årsopgørelse. Disse betingelser gælder i øvrigt, uanset om du er lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende.

Lån online med få trinSkal du optage et forbrugslån hos Pengeautomaten, skal du igennem få trin. Du bliver præsenteret for processen trin-for-trin nedenfor:

1. Angiv lånebeløb og løbetid
2. Udfyld personlige- og økonomiske oplysninger
3. Afvent svar (tager typisk kun ganske få minutter)
4. Læs, godkend og underskriv låneaftalen
5. Pengene bliver overført til din personlige NemKonto (inden for 4 dage)

Skal du optage et hurtigt lån, så kan du ansøge allerede nu hos Pengeautomaten.

Kontaktinformation:
pengeautomaten.dk
Ikano Bank, filial af Ikano Bank AB, Sverige
Stationsparken 24
2600 Glostrup