Robotlån

Robotlån udbyder forbrugslån og kviklån i samarbejde med Ekspres Bank A/S, som har eksisteret siden 1987. Robotlån er ikke en del af Ekspres Bank A/S, men står blot for formidling af låneprodukter. Låneselskabet har fået stor succes på det danske og europæiske marked ved at satse på nemme og hurtige låneprocesser.

Lån penge nemt hos RobotlånLåneudbyderen er for dig, som sætter pris på forenklede processer, hvor du ikke skal besvare en lang række spørgsmål, dokumentere og stille sikkerhed for dit lån. Du bliver præsenteret for en af de danske låneudbydere, som kan tilbyde det hurtigste kviklån på markedet.

Online låneansøgningHar du en adgang til en enhed med gyldig internetforbindelse, så kan du sende din online låneansøgning, uanset hvor du befinder dig. Den første del af låneansøgningen består i, at du skal oplyse, hvor mange du vil låne, og hvor mange måneder du ønsker at bruge til at tilbagebetale lånet. Herefter skal du oplyse de mest basale personoplysninger, ligesom der er enkelte spørgsmål omkring din jobsituation, indtægt og øvrige økonomi.

Du kan låne fra 3.000 og op til 75.000 kr. Løbetiden kan være mellem 12 og 72 måneder afhængig af, hvor hurtigt du kan og vil tilbagebetale lånet.

Svar på låneansøgning inden for 15 minutterNår du ansøger om et kviklån online, risikerer du ikke at skulle vente i evigheder på at få et svar. Hos Robotlån kan du forvente svar på din mail inden for 15 minutter. Den korte svartid er muligt, hvis du ansøger i åbningstiden, som er alle hverdage fra kl. 09:00 til 20:00 og lørdage fra kl. 09:00 til 18:00. Det er forskelligt, hvorvidt en låneansøgning skal behandles manuelt eller automatisk. I øjeblikket bliver 90 % af alle låneansøgninger behandlet automatisk, mens de resterende 10 % bliver behandlet manuelt. Låneansøgninger med beløb over 20.000 kr. skal typisk behandles manuelt, da det er nødvendigt at dokumentere indtægt. Såfremt din låneansøgning bliver behandlet automatisk, kan du ansøge og få svar både dag og nat.

Læs og godkend lånekravSom en del af låneansøgningen, skal du også læse og godkende de aktuelle krav. Samtlige krav skal krydses af, før du kan fortsætte ansøgningen. Det er vigtigt, at du sikre dig, at du overholder alle krav, før du sender din låneansøgning. Kravene er i øjeblikket følgende:

Du er 18 år og myndig
Du har en indkomst på minimum 150.000 pr. person om året
Du er ikke registreret som skyldner (RKI eller Debitor Registret)
Du har fast arbejde
Kan du overholde overstående krav, så vil der være stor chance for, at du bliver godkendt til optagelse af et lån. Såfremt der er ét eller flere krav, du ikke kan overholde, kan du kontakte låneudbyderen og forhøre dig omkring dine muligheder.

Underskriv med NemIDLigesom det gør sig gældende for stort set alle andre låneudbydere, så skal man underskrive låneaftalen via NemID. Det foregår ved, at du modtager en e-mail, hvor der er oplyst et personligt link til en side, hvor du kan læse, godkende og underskrive den endelige låneaftale. Det er først i det øjeblik, hvor du underskriver din låneaftale med din digitale signatur, at du er bundet til aftalen. Hvis du ikke har adgang til NemID, kan du printe låneaftalen og sende den med posten til Robotlån. Et forbrugslån med NemID er yderst fordelagtigt, da det er en nem og sikker måde at underskrive låneaftaler.

Uanset om du godkender og underskriver låneaftalen fysisk eller online, så kan du med fordel printe et eksemplar af den endelige låneaftale.

Hurtig lån uden sikkerhedNår du optager et lån hos Robotlån, så optager du et hurtig lån uden sikkerhed. Det eneste du skal gøre er at sende din låneansøgning og underskrive den via NemID, hvorefter låneudbyderen klare alle de praktiske ting

Ingen krav om sikkerhedDu får ligeledes fornøjelsen af at optage et kviklån hos en låneudbyder, som ikke kræver, at du skal stille sikkerhed for lånet. Det er dermed ikke påkrævet, at du skal eje værdier såsom bil og bolig. Den eneste egentlige sikkerhed du skal stille er, at du skal godkende de krav, som der er påkrævet fra långivers side.

Beregn låneudgifter med låneberegnerHos låneselskabet vil du til hver en tid have mulighed for at benytte dig af den indbyggede låneberegner. Her kan du indtaste lånebeløb og løbetid og blive præsenteret for de vigtigste lånefaktorer. Disse 3 faktorer vil du få oplyst, hvis du bruger låneberegneren:

1. Ydelse
2. ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)
3. Rente (fast rente)

Lån penge hurtigt er en aktuel mulighed, som du kan benytte dig af uanset tid og sted. Du får hurtig svar og får tilsendt en låneaftale, som tager udgangspunkt i dine lånekrav. Lån penge online hos udbyderen ved at klikke dig ind på deres hjemmeside, hvor Robotlån sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Kontaktinformation
Ekspres Bank A/S
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup