Santander Bank

De fleste danskere med et basalt kendskab til lånebranchen kender til Santander. Der er tale om en kendt låneudbyder, som er en del af den spanske bank Banco Santander. Låneselskabet har mange års erfaring inden for finansiering af privatlån til forbrugere i hele Danmark og vil med høj sandsynlighed kunne tilbyde dig et tilfredsstillende forbrugslån.

Valg af Santander lånLåneudbyderen har ikke blot én, men hele tre lånetyper som du kan vælge mellem. Der er tale om tre lånetyper, som henvender sig til forskellige forbrugere, hvad angår krav og behov. Når du har læst en kort introduktion til hver lånetype, vil du kunne vurdere, hvilken lånetype der passer bedst til dine lånebehov. Vi kigger i den forbindelse på ”Privatlån”, ”Billån” og ”Privatlån Plus”

PrivatlånDen mest almindelige lånetype er et privatlån, hvor du kan låne fra 10.000 og op til 100.000 kr. Det er en lånetype for dig, som har brug for at låne et mellemhøjt beløb til et nyt køkken, drømmerejsen eller penge til at opfylde en helt tredje drøm. Løbetiden kan strække sig fra 1 og op til 10 år. Ud fra hvilket lånebeløb du vælger, vil du blive præsenteret for den løbetid, du kan vælge mellem. Der er tale om et mere eller mindre almindeligt forbrugslån, hvor du kan bruge pengene til, hvad du ønsker, og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Et Santander Privatlån er dermed for dig, som ønsker at låne et beløb mellem 10.000 og 100.000 kr., og som kan tilbagebetale lånet inden for 1-10 år.

Privatlån PlusPrivatlån Plus er ligeledes en populær lånetype, som man med fordel kan vælge, hvis man vil optage et større lån. Der er tale om lånebeløb, som strækker sig fra 50.000 og op til 350.000 kr. Det er attraktivt at vælge denne lånetype, da renten er presset i bund og er væsentligt lavere end det gør sig gældende for et almindeligt privatlån. Derudover er det muligt at angive en løbetid, som kan strække sig fra 1 og op til 15 år. Hvis du ønsker at vælge denne lånetype, så er det afgørende, at du har en god og sund økonomi. Der bliver nemlig stillet forholdsvis strenge krav ved denne lånetype, da låntager skal have en vis indtægt. Med et Privatlån Plus kan du opleve en lav rente og dermed et af de billigste lån på markedet. Det er din mulighed for at optage et billig lån.

BillånSidst, men ikke mindst kan du vælge et billån, hvis du har brug for at få finansieret din drømmebil. Santander samarbejder med bilforhandlere over hele landet, og det er dermed muligt at tilbyde konkurrencedygtige og fleksible bilfinansiering. Optagelse af et billån er muligt for både private og erhverv.

Underskriv med NemIDInden for kort tid vil du få svar på din låneansøgning, hvor du vil få oplyst, hvorvidt du er blevet godkendt til det ønskede lån. Såfremt du bliver afvist, vil du i de fleste tilfælde blive tilbudt et alternativt lån. Har du f.eks. ansøgt om et Privatlån Plus, så vil du i de fleste tilfælde få tilbudt et almindeligt Privatlån. Dine chancer for at blive godkendt afhænger ene og alene af den kreditvurdering, som bliver foretaget fra udbyderens side.

Hvis du som forventet bliver godkendt til optagelse af lånet, vil du få tilsendt en låneaftale. Denne låneaftale bør du læse grundigt igennem før du godkender den. Når du har læst den igennem og er indforstået med betingelserne, kan du underskrive den via NemID. Herefter kan du printe låneaftalen, hvor din digitale signatur vil fremgå.

Lån penge online hos SantanderSantander er en låneudbyder, du kan vælge at stifte bekendtskab med, hvis du vil optage et hurtigt og nemt lån online. Det første du skal foretage dig er at vælge den ønskede lånetype. Herefter skal du igennem få, simple trin, før du kan få udbetalt dit lån.

Udfyld låneansøgning på få minutterLåneselskabet har fravalgt at modtage låneansøgninger pr. mail eller telefon. Det er derfor kun muligt at sende sin låneansøgning online, hvor man skal udfylde en online ansøgningsformular. Det er den nemmeste og hurtigste måde at søge om et lån, hvor processen hovedsageligt foregår automatisk. I ansøgningsformularen bliver du kun bedt om at angive de mest væsentlige oplysninger om dig og din økonomi. I ansøgningsprocessen bliver du guidet igennem trin-for-trin, og det vil blive meddelt, hvis du har glemt at indtaste en eller flere nødvendige oplysninger.

Ingen krav om at oplyse låneformålSom udgangspunkt bliver du ikke spurgt ind til, hvorfor du ønsker at optage det pågældende lån. I visse tilfælde kan det dog være væsentligt at angive låneformålet, da det kan have indflydelse på den endelige kreditvurdering. Det kan bl.a. være vigtigt at angive låneformål, såfremt, hvis låneformålet er at dække en eksisterende gæld. I princippet er det dog op til dig, om du ønsker at oplyse låneformålet. Når pengene først står på din konto, har du fri rådighed over dem.

Privatlån uden sikkerhedUanset om du vælger et Privatlån, Privatlån Plus eller Billån, så bliver det ikke krævet, at du skal stille sikkerhed for lånet. Det er derfor ikke nødvendigt, at du kan eller vil stille dine værdier som sikkerhed for dit forbrugslån. Et lån uden sikkerhed er en af de fordele, der er ved at vælge et online lån.

Hurtig udbetalingIndgår du en låneaftale, vil pengene blive overført til din personlige NemKonto. Når du optager et Santander lån, vil pengene blive overført til NemKonto via Nets. Overførslen vil ske inden for 1-2 hverdage efter, at du har underskrevet låneaftalen. Dermed vil du have pengene stående på din konto efter 2-3 hverdage.

LånebetingelserLigesom det gør sig gældende for alle andre låneudbydere og banker, så bliver der stillet nogle krav til låntager. Disse krav omfatter følgende punkter:

Du skal være fyldt 18 år
Du skal have en indkomst på min. 18.000 kr. / måned før SKAT
Du må ikke have eksisterende gæld
Du må ikke være registreret i RKI
Du må ikke have udlæg i hverken bil eller bolig
Optag et Santander lån, hvis du kan overholde overstående lånebetingelser.