Selene Finans

Selene Finans Danmark ApS er et dansk låneselskab, som har eksisteret på lånemarkedet i over 20 år. Låneselskabet har specialiseret sig i formidling af lån i samarbejde med Basisbank A/S, som er en danskejet bank. Du bliver betjent af dygtige og erfarne medarbejdere, som ønsker at give dig den bedste låneoplevelse.

Lån nemt og hurtigt med Selene Finans


Ønsker du op at optage et hurtigt lån, og er du ikke interesseret i at gå på kompromis med dine lånebehov, så kan du med fordel optage et lån hos Selene Finans. Her kan du nemlig skræddersy dit lån, så det stemmer overens med din økonomiske situation.

Lån op til 75.000 kr.


Du kan med fordel vælge denne låneudbyder, hvis du ønsker at låne et beløb, som er på mellem 3.000 og 75.000 kr. Uanset størrelsen på dit lån kan du vælge mellem en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Dermed kan du optage et kviklån, hvor du kan afdrage på dit lån i op til 6 år.

Lån uden dokumentation under 50.000 kr.Angiver du et lånebeløb, som er under 50.000 kr., så skal du ikke dokumentere din indtægt. Din identitet dokumenterer du via dit personlige NemID, såfremt du vælger at underskrive låneaftalen via NemID. Vælger du at underskrive og sende låneaftalen fysisk, skal du huske at sende et kopi af dit pas eller kørekort.

Såfremt det ønskede lånebeløb er over 50.000 kr., vil der blive påkrævet dokumentation i form af dit billede-id og din seneste lønseddel. Vil du sikre den hurtigste proces, så bør du allerede under din låneansøgning vedhæfte et kopi af dit billede-id og lønseddel. Alternativt vil du blive kontaktet efterfølgende, hvor du vil blive bedt om at sende den nødvendige dokumentation. Dette kan forsinke processen en anelse, men det er ikke desto mindre nødvendigt ved lån over 50.000 kr.

Hurtig svar og udbetalingLån penge hurtig takket være hurtig svar og udbetaling hos en anerkendt låneudbyder. Hos Selene Finans er det mest almindeligt at opleve en svartid på under 15 minutter. Det kræver dog, at du ansøger inden for åbningstiden, da der skal foretages en kreditvurdering, før du kan få svar på din låneansøgning.

Såfremt alle de praktiske ting omkring dokumentation m.v. er på plads, så vil udbetalingen ske allerede samme dag. Hvornår pengene vil stå på din konto afhænger af, hvilken bank du har. Ansøger du på en hverdag, så vil pengene i de fleste tilfælde stå til rådighed på din konto inden for 24 timer. Hvis du ønsker det, kan du vælge at få udbetalt lånet på en check, som du vil få tilsendt umiddelbart efter låneaftalen er blevet indgået.

Kviklån uden sikkerhedHos Selene Finans kan du til hver en tid optage et kviklån uden sikkerhed. Uanset hvor mange penge du har anmodet om at låne, så vil det ikke blive påkrævet, at du skal stille sikkerhed. Ydermere kan du naturligvis bruge pengene på lige, hvad du ønsker. Det er dermed et lån med stor frihed, hvor der ikke bliver sat spørgsmålstegn ved noget.

Indfri og forhøj lån ved behovHar du flere penge på lommen end forventet, og ønsker du at få din gæld ud af verdenen, så kan du til hver en tid vælge at indfri dit lån. Der er ingen gebyrer eller øvrige omkostninger ved at indfri et lån før tid. Det eneste du skal foretage dig er at ringe til Selene Finans, som kan kontaktes alle ugens dage. Herfra vil du blive guidet igennem processen og blive introduceret for alle de praktiske ting.

Det er også muligt at forhøje sit lån, hvis du ikke allerede har opnået den maksimale grænse for lånebeløb. Forhøjelse af eksisterende lån sker på låneudbyderens hjemmeside, hvor du blot skal udfylde en simpel formular. Du vil kort tid efter få tilsendt en mail, hvor det vil fremgå, om din anmodning er accepteret eller afvist.

Sidst, men ikke mindst kan du også vælge at betale mere om måneden end oprindeligt. Hvis du ønsker at sætte din månedlige afdrag op, kan du betale via check, giro eller bankoverførsel, hvor du skal indtaste dit personlige lånenummer.

Lempelige lånebetingelserFør du sender din låneansøgning, bør du sikre dig, at du opfylder de pågældende lånebetingelser. Du skal kunne sætte flueben ved samtlige krav, hvis du skal kunne optage et kviklån:

Jeg er fyldt 18 år
Jeg har fast bopæl i Danmark
Jeg er ikke registreret i hverken RKI eller Debitor Registret
Jeg har en fast årlig indtægt
Lån penge nu ved at sende din låneansøgning til Selene Finans og afvent svar.