Sparxpres

Sparxpres udbyder kviklån i samarbejde med Spar Nord, som har eksisteret siden 1991. Låneselskabet har dermed mere 20 års erfaring og ekspertise inden for privatfinansiering. Mange tusinde private danskere har allerede indgået en fordelagtig låneaftale hos udbyderen, og du kan gøre det samme.

Lån penge hurtigt hos SparxpresSkal du optage et hurtigt lån, og er du træt af bankernes langsommelige og besværlige processer, så kan du med fordel optage et online lån. Lån penge nemt og hurtigt er nemlig en gylden mulighed du får, hvis du vælger at optage et lån på nettet.

Svar inden for 24 timerHar du udfyldt ansøgningsformularen og sendt den videre i systemet, så kan du forvente svar inden for 24 timer. Hvis du ansøger inden for åbningstid, kan du typisk forvente en hurtig svartid på få timer. Det er op til dig, hvordan du vil få svar på din ansøgning. Hvis du oplyser din e-mail i ansøgningsformularen, vil du få tilsendt svar pr. mail. Hvis du vælger ikke at oplyse din e-mail, vil du få svar med posten. Vil du opnå den hurtigste svartid, anbefales du at oplyse din e-mail i din online låneansøgning.

Lån penge med NemIDDet er muligt at underskrive en låneaftale fysisk, men det er væsentligt hurtigere at underskrive den på nettet. Underskriv med NemID er en simpel måde, hvorpå du kan underskrive din låneaftale på nettet ved at bruge din digitale signatur. Låneselskabet sørger for at sende et link til NemID, hvor du kan læse, godkende og underskrive din personlige aftale. Når du har sat din digitale signatur på låneaftalen, vil lånet officielt være en realitet.

Udbetaling samme dagHvis lånet bliver godkendt, så vil udbetalingen ske allerede samme dag. Det sker efter, at du har underskrevet lånet via NemID. Lånebeløbet vil altid blive overført til din personlige NemKonto, som er en nem og ikke mindst sikker måde at overføre penge på. Pengene vil typisk stå til din rådighed inden for 24-48 timer. Bemærk dog at der kan gå lidt længere tid, hvis du ansøger om lån i weekenden.

Automatisk betaling og indfrielse af lån før tidNår du optager et lån hos Sparxpres, sørger de for at tilmelde betalingen til Betalingsservice. Fremadrettet vil du skulle betale dit månedlige afdrag d. 1. i hver måned. Hvis du ikke ønsker at betale via Betalingsservice, kan du få tilsendt et FI-kort, som dog koster et mindre gebyr. Det anbefales at betale afdrag via Betalingsservice, så du ikke risikerer at glemme betalinger af afdrag.

Hvis du af økonomiske årsager får problemer med at betale dine afdrag, skal du hurtigst muligt tage kontakt til udbyderen. I de fleste tilfælde vil det være muligt at lave en specialaftale, så du ikke ender i en kompliceret situation rent økonomisk. I fællesskab vil der blive fundet en god alternativ løsning, så du kan bevare en god økonomi.

Hvis du modsat har flere penge på lommen end forventet, så kan du vælge at indfri dit lån før tid. Selvom du har indgået en aftale med en specifik løbetid, så er du velkommen til at indfri lånet før tid. Det er naturligvis gratis og kan ske ved, at du kontakter udbyderen.

Der er endda mulighed for at forhøje sit lånebeløb, hvis man ikke har overskredet grænsen. Det sker ved, at du udfylder en ny ansøgningsformular og foretage en ny kreditvurdering.

Lån op til 50.000 kr.Vælger du at optage et lån hos Sparxpres, så kan du vælge et lånebeløb, som er på mellem 5.000 og 50.000 kr. Du optager i den forbindelse et lån uden sikkerhed, som du kan tilbagebetale på 12 og op til 60 måneder. I ansøgningsformularen angiver du både lånebeløb og løbetid. I den forbindelse bliver du også bedt om at oplyse låneformål. Såfremt du ikke ønsker at angive det reelle låneformål, kan du blot vælge ”Andet”. Det er nemlig ene og alene op til dig at bestemme, hvad de lånte penge skal bruges på.

Kan jeg optage et kviklån hos Sparxpres?Hvorvidt du kan blive godkendt til at optage et lån afhænger først og fremmest af, om du overholder de opstillede krav. Derudover er det nødvendigt, at du bliver vurderet til at være kreditværdig. I øjeblikket er kravene følgende:

Du er 18 år og erklæret myndig
Du er ikke registreret som skyldner (RKI / Debitor Registret)
Du har en fast månedlig indkomst (nødvendigt ved optagelse af store lån) *
Du har fast bopæl i Danmark
* Der er krav om en minimumsindkomst på 125.000 kr., hvis du ønsker at låne 50.000 kr.

Lån penge uden sikkerhed og uden besvær hos Sparxpres, hvor du kan optage et fordelagtigt kviklån.

LÅN PENGE NEMT OG HURTIGT HOS SPARXPRES – KLIK HER

Kontaktinformation
SPARXPRES
Adelgade 8
7800 Skive