Vivus

VIVUS er et relativt nyt dansk låneselskab, som første gang så dagens lys i april 2012. På rekordtid har låneselskabet udbudt kviklån til mere end 70.000 danskere. Finansieringen foregår igennem 4finance, som er en international udbyder med speciale i privatfinansiering.

Lån hos VIVUS70.000 danskere har allerede valgt at optage et lån hos VIVUS, og du kan nu gøre det samme. Låneudbyderen har fået stor succes på det danske marked ved at satse på hurtige, gennemskuelige og billige lån. Lån penge nu hvis du vil opnå de mange fordele, som du får hos denne låneudbyder.

Simpel og hurtig låneprocesDet skal være nemt at låne penge på nettet, og det er det hos VIVUS. Du bliver præsenteret for en simpel ansøgningsformular, som du kan udfylde i løbet af 3-5 minutter. Det første du skal gøre er at vælge, om du er ny eller nuværende kunde, hvorefter du kan vælge ønsket lånebeløb og løbetid. Herefter skal du blot indtaste dine personoplysninger og indsende din ansøgningsformular.

Låneprocessen vil være hurtig og overskuelig, uanset hvornår på dagen du ansøger. Du vil typisk få et automatisk svar pr. mail, hvor du vil få oplyst, om du er godkendt eller afvist til lånet. Bliver du godkendt, vil du straks få tilsendt en e-mail med din låneaftale og dertilhørende faktura.

Hurtig udbetaling af lånetNår du er blevet godkendt til dit lån, skal du ikke foretage dig andet end at vente på, at pengene bliver overført til din konto. Er du kunde hos Nordea, vil pengene stå til rådighed på din konto allerede samme dag. Det kræver dog, at du sørger for at ansøge inden kl. 17:30 (inden for udbydernes åbningstid). Såfremt du har en hvilken som helst anden bank end Nordea, vil pengene stå på din konto inden for 1-2 hverdage. Uanset om du er kunde hos Nordea eller ej, kan du altså forvente hurtig betaling.

Fleksible lånebeløb og løbetidHos VIVUS har du mulighed for at skræddersy dit eget lån. Det første du skal foretage er nemlig at vælge, hvor mange penge du ønsker at låne. Du skal vælge et lånebeløb, som befinder sig mellem 100 og 10.000 kr. Det er ligeledes dig som låntager, som bestemmer den ønskede løbetid. Dermed opnår du stor frihed omkring, hvor hurtigt du vil tilbagebetale lånet. Løbetiden kan strække sig fra 1 og op til 30 dage – afhængigt af dit ønske. Det er netop det karakteristiske for et kviklån, hvor man låner et mindre beløb, som man får en kort tidsfrist til at tilbagebetale.

Gennemskuelige låneomkostningerVIVUS har gjort det nemt for danske forbrugere at gennemskue deres låneaftale. Allerede når du udfylder din låneansøgning, vil du blive oplyst de forventede låneomkostninger. Før du sender din ansøgning, har du dermed mulighed for at vurdere, om lånetilbuddet lever op til dine krav. Når du har oplyst dine ønsker til lånebeløb og løbetid, vil du få oplyst følgende 3 faktorer:

1. Samlet tilbagebetalingsbeløb (kr.)
2. Samlede kreditomkostninger (kr.)
3. Debitorrente (fast årlig rente – ÅOP)

Når du skal vurdere din låneaftale, vil de overstående faktorer være de vigtigste at kende til.

VIVUS lånDer er mange fordele ved at vælge et hurtigt lån fremfor en anden type lån. Låneudbyderen kan mere eller mindre tilbyde dig alt tænkelige lånetyper, som bl.a. omfatter kviklån, minilån og SMS lån. Samlet set er der tale om lånetyper, som kan kategoriseres som hurtige lån.

Når du vil optage et kviklån, bør du vide, at din alder og tidligere lånehistorik har indflydelse på, hvor mange penge du kan låne:

20-22 år gammel (2.000 – 6.000 kr.)
23-80 år gammel (4.000-10.000 kr.)
Jo flere lån du har optaget hidtil, desto flere penge kan du låne i fremtiden. Det maksimale lånebeløb stiger med 1.000 kr. for hvert lån.

SMS lån hos VivusSMS lån foregår på den måde, at du sender en SMS til et oplyst nummer, hvor du inkluderer dine lånekrav og personoplysninger. I den forbindelse skal du inkludere alle de oplysninger, som du ville gøre i en tilsvarende ansøgningsformular på nettet. Fordelen ved denne lånetype er, at du kan ansøge om et lån uanset tid og sted. Der er desuden ikke krav om internetadgang, før du skal underskrive lånet via NemID.

Hvis du ønsker at ansøge fra din computer, tablet eller smartphone via internettet, kan du vælge et almindeligt kviklån. Her foregår hele processen på internettet – alt fra afsendelse af ansøgning, godkendelse og underskrift samt udbetaling. Det er en oplagt lånetype for dig, som ønsker et hurtig lån.

Optag et gratis lånSom ny kunde har du mulighed for at gøre brug af tilbuddet om et gratis lån. Har du ikke før optaget et lån hos låneselskabet, kan du helt gratis låne fra 100 og op til 4.000 kr. Du skal udelukkende tilbagebetale lånebeløbet, hvilket skal ske inden for 30 dage. Det er en oplagt mulighed for dig, som ønsker at optage et gratis lån og samtidig stifte bekendtskab med en ny dansk låneudbyder.

Høj kundetilfredshedVIVUS er blandt de private låneselskaber med den højeste kundetilfredshed. Over 1.000 kunder har allerede givet en bedømmelse af låneudbyderen på Trustpilot.dk, hvilket har givet en gennemsnitlig bedømmelse på 9,4 ud af 10 stjerner. Den høje kundetilfredshed skyldes bl.a. den gode kundeservice, som du kan opleve hos udbyderen. Den gennemsnitlige ventetid til udbyderens kundeservice er blot 12 sekunder. Har du brug for hjælp, kan du altså hurtigt komme i kontakt med låneudbyderen, som har kundeservice via livechat, e-mail og telefon.

LånekravDu er mindst 20 år
Du har dansk mobilnummer, bankkonto og adresse
Du har adgang til NemID
Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
Lån hos VIVUS hvis du kan overholde overstående lånebetingelser

Kontaktinformationer:
Vivus
4finance ApS
Vesterbrogade 124B 2. tv
1620 København V