Zaplo lån

Zaplo er en forholdsvis ny låneudbyder på det danske marked, som siden 2012 har udbudt forbrugslån og kviklån til danske forbrugere. Låneudbyderen har valgt at fokusere på at udbyde lån med høj fleksibilitet, korte bindingsperioder og gennemsigtige låneaftaler.

Billige forbrugslån hos ZaploLåneselskabet kan tilbyde dig billige forbrugslån, som du kan bruge til lige det du ønsker. Et forbrugslån er f.eks. for dig, som ønsker en ny campingvogn, køkken eller vil bruge pengene på din drømmerejse. Der bliver ikke stillet nogen spørgsmål med hensyn til låneformålet, og du er derfor sikret stor frihed ved optagelse af et forbrugslån.

Lån op til 20.000 kr.Med et Zaplo lån kan du låne fra 5.000 og op til 20.000 kr. Der er dermed tale om lånebeløb, som befinder sig på grænser i mellem et mikrolån og et forbrugslån. Der vil ikke desto mindre være tale om et hurtig lån, hvor du kan anmode om det ønskede lånebeløb.

Som allerede nævnt har låneudbyderen valgt at satse på korte bindingsperioder. Derfor vil løbetiden altid være mellem 1 og 12 måneder – afhængigt af hvad du ønsker. Det er nemlig op til dig at vurdere, hvor mange måneder du vil bruge på at tilbagebetale dit lån. Har du et presset budget, kan du blot vælge at sprede dine afdrag over en længere periode. Jo længere løbetid, desto højere kreditomkostninger kan du dog forvente.

Den korte løbetid kommer både dig og udbyderen til fordel. Med en kort løbetid kommer din gæld hurtigt ud af verden, og du behøves ikke at tænke på at skulle afdrage på dit lån i flere år.

Bliv godkendt på 10 sekunderHos Zaplo har du rig mulighed for at optage et hurtig lån, da du kan forvente at blive godkendt inden for 10 sekunder. Langt de fleste låneansøgninger bliver nemlig godkendt automatisk, hvilket er grunden til den hurtige svartid. Låneselskabet har udviklet en meget simpel og gennemskuelig ansøgningsformular, som du blot skal udfylde med dine vigtigste faktorer. Før du indtaster dine personoplysninger, er det dog nødvendigt, at du har oprettet en konto.

Bliver du godkendt, kan du underskrive aftalen med det samme. Lån penge med NemID ved at klikke dig ind på det link, du får tilsendt og anvend din digitale signatur.
Udbetaling med det samme

Når du har underskrevet din låneaftale, og låneudbyderen har modtaget din accept, vil pengene straks blive sat til overførsel. Såfremt du er kunde i Nordea bank, vil du have pengene på din konto allerede samme dag. Har du en anden bank, vil pengene stå på din konto næste hverdag.

Tilpasning af lån onlineHos Zaplo får du din egen private konto, hvor du kan tilpasse dit lån efter dine ønsker. Du har adgang til din konto døgnet rundt og kan på et hvilken som helst tidspunkt foretage ændringer. Logger du ind på din profil, får du adgang til at foretage følgende:

1. Du kan vælge en afdragsfri måned (maks. én måned i låneperioden)
2. Du kan foretage betalinger (indfri dit lån før tid)
3. Du kan forhøje dit lånebeløb (såfremt beløbsgrænsen ikke er nået)

I modsætning til øvrige låneselskaber på det danske markedet, kan du altså tilpasse dit lån uden for låneudbyderens åbningstid. Du kan få adgang til din konto via både smartphone, tablet og PC, så længe du har adgang til internettet.

Du kan spare penge ved at foretage ekstra betalinger. Der er primært to fordele ved at foretage ekstra betalinger i forbindelse med sit lån. Først og fremmest vil du få nedsat dine totale omkostninger på dit lån og dermed opnå et billigere lån end forventet. Ydermere vil det være billigere for dig at optage lån i fremtiden.

Lån penge nu


Uanset tid og sted, så kan du låne penge hos Zaplo. Du ansøger, godkender og underskriver din låneaftale digitalt, hvilket er med til at optimere og forkorte processen. Takket være automatisk godkendelse vil det ikke være afgørende, hvorvidt du ansøger dag eller nat.

Disse krav skal du overholde


Som udgangspunkt kan alle danskere optage et forbrugslån hos Zaplo, men der dog er enkelte krav, man skal overholde. Du kan hurtigt finde ud af, hvorvidt du kan optage et forbrugslån eller ej. Kan du sætte flueben ved nedenstående krav, så vil du have store chancer for at blive godkendt:

Jeg er mindst 20 år gammel
Jeg er ikke navne- eller adressebeskyttet
Jeg har en dansk bankkonto og adgang til NemID
Jeg er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
Vær dog opmærksom på at din alder har indflydelse på, hvor mange penge du kan låne. Vi giver dig overblikket over, hvor meget du kan låne på baggrund af din alder:

20-24 år = lån fra 5.000 og op til 15.000 kr.
25-70 år = lån fra 5.000 og op til 20.000 kr.
71-80 = lån fra 5.000 og op til 15.000 kr.
Lån penge her og nu hvis du kan overholde de opstillede krav hos Zaplo.

Kontaktinformation:
4finance
Vesterbrogade 124b, 2. tv
1620 København V