Mobillån

Mobillån – eller også kendt som SMS lån er blandt nutidens mest populære lånetyper. Der er en lang række fordele, som bør få dig til at overveje at optage dit kommende lån via din mobil. I dagens Danmark ejer de fleste forbrugere en mobiltelefon – unge som gamle . Der er mange muligheder med en mobiltelefon, hvor bl.a. optagelse af lån er en eftertragtet mulighed.

Mobillån her og nuØnsker du et mobillån her og nu, så kan du med fordel danne dig et overblik over, hvilke låneudbydere der kan tilbyde dig denne lånetype. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til disse låneselskaber, da vi har opsat en stor oversigt, hvor du bliver introduceret for en række relevante låneselskaber.

I dag kan man bruge sin mobiltelefon til meget mere end blot at sende en SMS, foretage et opkald eller spille et spil. Flere og flere danskere har fået øjnene op for lån via mobil, som er en lånetype, der er kommet for at blive. Lånetypen er henvendt til dig, som ønsker at optage et hurtigt og nemt lån. Det kan karakteriseres som et hurtig lån, da processen er væsentligt kortere end de fleste andre lånetyper. I de seneste har flere og flere låneudbydere valgt at tilbyde SMS lån, hvilket har gjort det både nemmere og billigere for danske forbrugere at låne penge via mobil.

Sådan optager du et mobillånoptage mobillånDen helt store fordel ved denne lånetype er, at du kan optage lånet, uanset hvor du befinder dig. Du skal blot have din mobil på dig, og du behøves ikke være tilkoblet internettet. Du skal igennem en meget simpel proces, når du skal optage et mobil via SMS. Processen kan forklares kort med følgende trin:

1. Du sender en SMS til et oplyst nummer, hvor du skriver dine personoplysninger og lånekrav

2. Du afventer svar på din låneansøgning (påregn en svartid på 1-15 minutter)

3. Såfremt du som forventet bliver godkendt til lånet, kan du godkende og underskrive din låneaftale via NemID. Uanset om du optager et lån via computer eller mobil, så kommer du ikke udenom at skulle underskrive låneaftalen via NemID. Underskriv med NemID er en sikkerhedsmæssig fordel for både dig og låneudbyderen.

4. Du får udbetalt pengene til din NemID konto, hvor pengene vil være til rådighed enten samme dag eller næste hverdag

I de fleste tilfælde skal du altså kun igennem ganske få trin for at optage et SMS lån. I enkelte tilfælde vil det dog være nødvendigt at registrere sig på nettet med sine vigtigste oplysninger. Når du først har registreret dig, kan du efterfølgende anmode om et lån via SMS. Bemærk at processen kan variere fra udbyder til udbyder. Uanset hvilken låneudbyder du vælger, kan du dog forvente en kort og smertefri proces. Det er nemlig en fleksibel lånetype, som du kan optage på et hvilken som helst tidspunkt af dagen.

Et SMS lån vil typisk omfatte et mindre lånebeløb, hvilket er med til at optimere processen. Først og fremmest stilles der ikke særligt mange krav til låntageren. Dernæst vil der sjældent være behov for manuel behandling af låneansøgninger. Langt de fleste låneansøgninger bliver besvaret automatisk på baggrund af en række fastlagte forhold. Det er en stor fordel for dig som låntager, da du kan forvente hurtig svar på din ansøgning, uanset om du ansøger om dagen eller om natten. Der bliver ikke stillet en masse spørgsmål, og du skal ikke redegøre eller dokumentere for noget, som kan indflydelse på dine lånemuligheder.

Sådan finder du et billigt mobillånSom låntager vil du have en naturlig interesse i at optage et billigt lån, og det er heldigvis muligt. Det er ikke nogen hemmelighed, at SMS lån som udgangspunkt ikke er nogen billig låneform. Dog er der fortsat mulighed for at optage et lån via mobil, hvor låneomkostningerne er presset langt ned. Optager du et lån via din mobil, kan du typisk låne fra 100 og op til 6000 kr.

Vil du finde det billigste lån, skal du først og fremmest væbne dig med tålmodighed. Ansøger du blot hos én låneudbyder, vil du ikke have nogen fornemmelse af, om du vil kunne låne pengene billigere hos en anden udbyder. Derfor råder vi dig altid til, at du ansøger om lån hos minimum 2-3 udbydere.

Du kan med fordel starte med at sende en låneansøgning til VIVUS og Ferratum, som er blandt de førende udbydere inden for mobillån. Hvis du ikke tidligere har lånt penge hos VIVUS, kan du optage dit første lån ganske gratis. Dermed har du mulighed for at låne op til 4.000 kr. kvit og frit. Du får automatisk svar pr. SMS og / eller mail inden for 1 minut.

Hvis du allerede har benyttet tilbuddet om et gratis lån, kan du i stedet sammenligne priser. Ansøger du om lån hos minimum 2 låneudbydere, kan du sammenligne priser på de 2 lånetilbud og vælge det billigste. Du finder det billigste lån ved at kigge efter ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som skal være så lavt som mulig. Det tager kun ganske kort tid at sammenligne lånepriser, og du vil kunne spare mange penge. Du har altså mange muligheder, hvis du leder efter et billigt mobillån her og nu. Lån penge hurtigt ved at sende en SMS nu og få udbetalt pengene allerede samme dag.