Kviklån – Stor oversigt over alle kviklån

MEST
VALGTE

10000 - 100000 kr.
Lånebeløb
12 - 72 måneder
Løbetid
9.9%
Rente fra
1 time
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
3000 - 75000 kr.
Lånebeløb
12 - 72 måneder
Løbetid
18.4%
Rente fra
2 dage
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 100000 kr.
Lånebeløb
12 - 120 måneder
Løbetid
9.95%
Rente fra
3 timer
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 75000 kr.
Lånebeløb
12 - 80 måneder
Løbetid
16%
Rente fra
1 time
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
5000 - 400000 kr.
Lånebeløb
12 - 180 måneder
Løbetid
8.99%
Rente fra
5 min.
Svartid
Hurtig godkendelse
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 50000 kr.
Lånebeløb
12 - 80 måneder
Løbetid
8.73%
Rente fra
1 time
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
10000 - 75000 kr.
Lånebeløb
12 - 72 måneder
Løbetid
14.85%
Rente fra
15 min.
Svartid
Ansøg her
+ Mere information
5000 - 100000 kr.
Lånebeløb
12 - 120 måneder
Løbetid
19.95%
Rente fra
5 min.
Svartid
Hurtig godkendelse
Ansøg her
+ Mere information
5000 - 50000 kr.
Lånebeløb
12 - 60 måneder
Løbetid
23.14%
Rente fra
2 dage
Svartid
Ansøg her
+ Mere information

Find de bedste kviklån her på Smslånlet.dk

Via vores website kan du altid finde de billigste kviklån, hvor du kan låne fra 500 og op til 400.000 kr. Har du interesse i at optage et lån uden sikkerhed, kan du glæde dig over, at det kan lade sig gøre med denne lånetype. Du kan låne penge med et kviklån eller SMS lån ved at besøge en af de mange danske låneudbydere i vores oversigt.

Har du brug for at låne penge her og nu, så kan du med fordel overveje et kviklån. Der er tale om en lånetype, der er blevet mere populær end nogensinde før på det danske lånemarked. Før du beslutter, om du bør vælge et kviklån, sms lån eller en anden lånetype, bør du have en grundlæggende viden om denne lånetype.

Hvad er et kviklån?KviklånDen hurtige definition af et kviklån er et lån, som man kan optage til et mindre forbrug. Man kan overveje denne type hurtig lån, hvis man har akkurat brug for flere penge til forbrug. Modsat mange andre lån så er det mest almindeligt, at man bruger pengene til forbrug med det samme. Denne lånetype er populær hos en stor del af den danske befolkning , hvilket især gælder studerende, hvor SU’en ikke altid kan finansiere forbruget.

Hvor meget kan jeg låne?Når man optager et hurtig lån er det typisk fordi, at man har brug for at låne et mindre beløb. Lånet kan f.eks. bruges til at finansiere nyt tøj, dække regninger, nyt tv eller en helt fjerde ting. Såfremt du ønsker et lån til et nyt køkken eller drømmerejsen, bør du i stedet vælge et almindeligt forbrugslån, hvor du kan låne væsentligt flere penge. Med et kviklån kan du typisk låne fra 100 kr. og op til 10.000 kr.

Hvor hurtigt skal jeg tilbagebetale lånet?Noget af det man skal være opmærksom på ved et kviklån er, at løbetiden er kortere end ved andre typer lån. Optager du et mindre lån, er det ikke ualmindeligt, at løbetiden er 7-30 dage. Du kan typisk selv komme med ønsker til løbetiden, så du ikke bliver forpligtet til en løbetid, som du ikke kan overholde af økonomiske grunde. Ikke desto mindre er det almindeligt, at når man optager et hurtigt lån, så skal tilbagebetalingen også ske hurtigt.

Er kviklån trods RKI en mulighed?Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, vil dine lånemuligheder være svækket. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er umuligt at låne penge, hvis du er RKI-registreret. Det er nemlig ikke alle danske låneudbydere, som har den samme strenge holdning til RKI-registrerede personer. Dog vil det være usandsynligt, at du kan blive godkendt til et lån i banken, hvis du er registreret i RKI. Hvis du optager et lån trods RKI, så kan du forvente meget høje renter og gebyrer. Udbyderne løber nemlig en stor risiko ved at låne penge til en RKI-registreret person, og de er derfor nødsaget til at opkræve højere renter og gebyrer som sikkerhed. Selvom muligheden i realiteten er der, bør du overveje nøje, hvorvidt det er en god idé at låne penge, hvis du allerede er registreret som dårlig betaler. Alternativet er, at man kan forsøge at blive slettet i registreret, før man søger om lån.

Billige og gratis kviklånDet er en realitet, at rigtig mange danskere leder efter et billigt eller endda gratis kviklån. Man kan altid finde et billigt lån, men det er ikke altid, at man kan optage et gratis lån. Det er ikke desto mindre muligt med et gratis lån, hvis man optager et kviklån, hvor flere låneudbydere tilbyder lån uden renter eller gebyrer.

Hurtigt og billigt lånHurtigt og billigt lånHvis du skal bære dig ad med at finde et billigt lån, så skal du være god til at undersøge markedet. Det er ingen hemmelighed, at kviklån ikke er kendt som den billigste lånetype , men det er alligevel muligt at optage et billigt lån.

Ønsker du de billigste renter og gebyrer, så skal du sammenligne dine indsamlede lånetilbud. Ligesom det gør sig gældende inden for mange andre brancher, så er der også en intens priskonkurrence inden for lånebranchen. Derfor kan det sagtens betale sig at sammenligne priser på lån hos de førende låneudbydere.

Gratis lånDet er de færreste, som ikke vil synes, at det er et attraktivt med et gratis lån. Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad bl.a. VIVUS og Kvikautomaten kan tilbyde. Hos VIVUS kan nye låntagere nemlig låne op til 4.000 kr. kvit og frit. Her kan du ansøge om et gratis lån og få svar inden for 1 minut. Pengene bliver overført til din konto med det samme, og du skal blot sørge for at tilbagebetale lånet inden for 30 dage. ÅOP er naturligvis angivet til 0 %, så du ene og alene skal betale selve lånebeløbet tilbage. VIVUS har højst sandsynligt den laveste minimumsgrænse på det danske lånemarked. De er nemlig muligt at låne fra 100 kr.

Kvikautomaten tilbyder ligeledes det første lån gratis. Her kan du låne fra 500 kr. og op til 3.000 kr. Du kan ikke gøre brug af det gratis kviklån, hvis du ønsker at låne over 3.000 kr. Bemærk dog at uanset hvor mange penge du låner, vil løbetiden være på 30 dage. Hos Kvikautomaten kan du optage et hurtigt og gratis lån allerede nu. Hvis du ansøger om et lån på hverdage i tidsperioden kl. 8-20, så vil du have pengene på din konto allerede samme dag. Pengene vil typisk stå til rådighed på din konto inden for en time efter, at du er blevet godkendt.

Her får du lige overblikket:

VIVUS.dk – Gratis lån mellem 1.000 og 4.000 kr. (30 dages løbetid)
Kvikautomaten – Gratis lån mellem 5.000 og 3.000 kr. (30 dages løbetid) – pengene på din konto allerede samme dag
Optag lån hurtigst med NemID

Ønsker du et hurtigt og sikkert lån, så kan du med fordel optage et lån med NemID. Det er blevet mere og mere almindeligt at optage et lån med NemID, og det er der flere gode grunde til. For det første gang er det en sikker måde at låne penge på, fordi risikoen for at din identitet bliver misbrugt til optagelse af lån er minimal.

Noget af det smarteste ved NemID er, at du kan underskrive din låneaftale med sin digitale signatur. Dermed kan du spare en masse besvær, og ekspeditionstiden er meget hurtigere. Derfor vil vi til hver en tid anbefale at optage et lån via NemID. Det kræver blot, at du er tilmeldt NemID, og at du har et gyldigt nøglekort. Selvom det er hurtigt at låne penge med NemID, skal man aldrig forhaste sig så meget, at man ikke får læst låneaftalen igennem. Det kan altid betale sig at sætte 5-10 minutter af til at læse og forstå den tilsendte låneaftale, før man underskriver noget endeligt.

Uanset om du optager et lån via SMS eller på nettet, så skal du igennem NemID. Derfor bør du have dit nøglekort klar, når du skal optage et kviklån eller SMSlån.

Så nemt er det at låne penge via NemID:KviklånIndhent tilbud – Før du skal bruge NemID, skal du først sørge for at indhente nogle tilbud på det ønskede lån. Ansøg gerne hos en håndfuld låneudbydere for at forhøje dine muligheder for at finde det billigste lån. Der er ikke nogen udbydere i Danmark, hvor det koster penge at ansøge om et lån. Du skal først underskrive en aftale, før du forpligter dig til noget.
Vælg mellem de mange lånetilbud – Når du indhenter en række tilbud, kan du udvælge det billigste kviklån, som du ønsker at optage. Herfra kan du videre til processen med NemID
Godkend aftale via NemID – Ved tredje trin skal du logge ind på din personlige NemID, hvor du skal indtaste data fra dit nøglekort og udfylde din digitale signatur. Når du har accepteret lånebetingelserne og udfyldt din digitale signatur, har du udført din første del af aftalen. Herfra kan du blot vente på, at de lånte penge vil befinde sig på din bankkonto.
Du skal altså blot igennem 3 simple trin for at låne penge med NemID. Processen med NemID er ganske simpel, fordi du bliver guidet igennem alle trin. Lyder kviklån som den rette løsning for dig, så kan du gøre grav på et gratis lån allerede nu.